Nasıhat gıbı ıtıraf ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
milagros_zuzu

milagros_zuzu

Üye
    Konu Sahibi
Nasıhat gıbı ıtıraf ..
Çalıştığım tesisin mutfak ve pasta imalat sorumlusu olarak genel
tavsiyelerim:

1) Önünüze ikram olarak gelen ya da sipariş üzerine
istediğiniz acılı ezmeyi iyi kontrol edin, bu işten az da olsa
anlamıyorsanız yemeyin. Acılı ezme dünden artan çoban
salatasında yapılır, hatta müşteriden dönen artık salatayı
kullananlar bile var.
2) Sık gittiğiniz mekanların HCCP denetimine
sahip olmasını tercih edin.
3) Yemeğinizin içinden çıkan yabancı
maddelere yaygarayı koparın; ama yemeğinizden eldiven parçası
çıkarsa o mekana güvenin. Üretimdekilerin eldivenle
çalıştığının garantisidir, bazen doğrama esnasında eldivenin
sarkan uçları kesilebilir.
4) 'Mutfağımızı gezebilirsiniz'
tabelası gördüğünüz yerlerden uzak durun. En iyi gizleme ortada
bırakmaktır.
5) Ucuz lahmacunun kıyması %50 kavrulmuş pırasadan
oluşur, en iyi gurmeler bile tadını zor ayırır.
6) Ucuz cevizli
baklavada kullanılan cevizin de en az yarısı, kuruduktan sonra
robottan geçirilip kavrulan bayat ekmektir.
7) Kesinlikle ama kesinlikle yapılışını görmediğiniz ya da ev ortamında
tanıdığınız biri tarafından yapılmayan çiğ köfteyi yemeyin.
8) Evde yemeye özen gösterin ama ara sıra dışarı çıkın, yoksa
ben işsiz kalırım...
 


qurbuz

qurbuz

Üye
:ehe
 
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
:kop::ehe
 
nurikaratas

nurikaratas

Üye
:ehe:ehe:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt