Nasa'nın Çözemediği Gül Resmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Aşağıda göreceğiniz fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinden [NASA] alınmıştır.Fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinin [NASA] en son teknolojiyle yaptığı teleskoplarla samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği en son görüntüdür.Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememiştir

İŞTE YANIT
Kuranı Kerim [Rahman suresi 37. Ayet]
Bismillahirrahmanirrahim;
Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında. Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya kalkışırsınıAşağıda göreceğiniz fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinden [NASA] alınmıştır.Fotoğraf Amerikan Uzay Araştırma Merkezinin [NASA] en son teknolojiyle yaptığı teleskoplarla samanyolu gezegeninden sonra evrende elde ettiği en son görüntüdür.Bu fotografa NASA yetkilileri bir açıklama getirememiştir

İŞTE YANIT
Kuranı Kerim [Rahman suresi 37. Ayet]
Bismillahirrahmanirrahim;
Gökyüzü yarıldığı zaman açılmış bir gül halini aldığında. Başka hangi şeyle Rabbinizi yalanlamaya kalkışırsınıiz???

Dipnot: Konu ilginç nitelikte olduğu için her ne kadar islami içerik de olsa bu bölüme açılmıştır :)

• Beğen
Tepkiler: M3L!H, Mehmet ve tragedie

Necmati

Necmati

Üye
:hmmm:hmmm:hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Herşey ortada mükemmel ötesi bi güzellik:)

jeki01

jeki01

Üye
Uzay dan harika bir görüntü.
güzel paylaşım.

Hkn's

Üye
:hmmm:hmmm

borakazim

borakazim

Üye
vay bee

dzynn

dzynn

Üye
:hmmm:hmmm:hmmm:hmmm

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
nasa neyi çözdü ki alsın eline bir Kuran-ı Kerim okusun ...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ilginç :hmmm

M3L!H

M3L!H

Üye
Kortum ben ya! :aha:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Harika

ĄRMOЙİ

ĄRMOЙİ

Üye
Mükemmel! Kuranın mucizevi yönlerinden biri bizim ancak zamanla bilimsel gelişmelerle anlayacağımız ifadelere yer vermesi...Bu gibi gelişmeler bu dinin ne kadar mükemmel olduğunu Hakkın eserlerinin ne kadar güzel ve özel olduğunu birkez daha bana gösteriyor sadece SubhanAllah! denir bu duruma...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt