Nani: "Ronaldo 1 numara ama..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nani: "Ronaldo 1 numara ama..."
Manchester United'ın yıldızı Nani, milli takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'yu dünyanın en iyi futbolcusu olarak tasvir etti.

Nani, Goal.com'a verdiği demeçte "Pek çok insan kabul etmese de Portekiz sadece Ronaldo'dan ibaret bir takım değil. O harika bir oyuncu ve takımımızın en iyisi. Ama bir maçı tek başına kazanması çok zor. Rakiplerimiz ona mutlaka özel önlemler alacaktır. Ama biz de ona yardımcı olmaya çalışacağız. Çünkü onun sayesinde çok boş alan bulacağımızı düşünüyorum." dedi.

En zorlu grupta yer almalarına rağmen gruptan çıkabileceklerinidüşünen Nani, "Almanya ve Hollanda ile aynı grupta yer alıyoruz. Ama biz kendi işimize bakacağız. Bu yüzden şimdiden çeyrek finaldeki rakibimizin kim olması ile ilgili konuşmak çok gereksiz. Şampiyonluk için favori olan iki takım ile mücadele edeceğiz. Eğer bu gruptan çıkmayı başarırsak şampiyonluk için favorilerden biri haline geliriz." şeklinde konuştu.

25 yaşındaki oyuncu 2010 Dünya Kupası'nda sakatlığı nedeniyle yer alamamasının kendisini üzdüğünü de sözlerine ekleyerek "O dönemde tam hazırlık kampı öncesinde sakatlanmıştım. Bu durum bana acı vermeye hâlâ devam ediyor. Maçları televizyondan izlemeye alışık biri değilim. Bunu yaparken sahadakinden çok daha fazla acı çekiyorsunuz. Ben olsaydım o turnuvada neler yapardık bilemiyorum ama ikinci turda İspanya ile eşleşmek bizim için şanssızlıktı." ifadelerini kullandı.

Bu sezon Manchester United'da istediği kadar dakika alamadığından da yakınan oyuncu, "Her futbolcu gibi ben de daha fazla oynamak istiyorum. Ama Ferguson'un tercihlerine de saygı duyuyorum. Her zaman söylediğim gibi ben dünyanın en iyisi olmak istiyorum. Manchester United bunu başarabileceğim bir takım. Bu sezonu kupasız kapattık. Özellikle Manchester City'nin son dakikada şampiyonluğu kazanmış olması bizim için hayal kırıklığı oldu." dedi ve Kırmızı Şeytanlar ile sözleşmesinin devam ettiği için gelecek ile ilgili her hangi bir kaygısının olmadığını sözlerine ekledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt