Namaz kılan askerin muhteşem cevabı....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Namaz kılan askerin muhteşem cevabı....

Bir asker, namaz kılan diğer askere sordu :

- Arkadaş kaçıncı asırda yaşıyoruz? N...için kendini zahmete sokup her gün 5 defa namaz kılıyorsun. Namaz kılan asker, tam o sırada uzaktan görünen teğmeni gösterdi :

- Şu insan niçin yanından geçerken toplanıyor, seLam veriyor ve bütün emirlerine itaat ediyorsun. ''yat'' dese yat...ıyor, 'kalk' dese kalkıyorsun? O da senin gibi iki ayağı, iki eli ve bir başı olan bir insan değil mi ? Diğer asker cevap verdi :

- " Evet! O da benim gibi biri insan ama rütbesi var, omuzun da yıldızı var ". Namaz kılan askerin cevabı müthişti :

-Ey arkadaş ! Sen omuzun da bir tane yıldızı var diye senin gibi bir insana itaat ediyorsun da ben, yerdeki kumlar adedince yıldızları olan ve hepsini tespih tanesi gibi kudret eliyle çeviren Allah’a niçin itaat etmeyeyim? Niçin namaz kılıp emrini yerine getirmeyeyim ..?

• Beğen
Tepkiler: H/\S/\N, Samsun55'', s@hr@ ve 3 diğerleri

Burak

Üye
çok güzeldi.

teşekkürler abi

kol@j

kol@j

Üye
ne hikmetse her asırda aynı gaflet soruları...

5000 yıl önce bile gafil insanlar "çağ değişti" bahaneleriyle sorumluluktan kaçıyorlarmış...

teşekkürler.

tr_acson_tr

tr_acson_tr

Üye
eywallah kardeşim sağol bunu paylaştığın için askerin cevabı çok güzeldi şimdi bile örn:biz bi düğüne gitmiştik uzaktan akraba düğünü orada teyzemi sırf başörtüsü yüzünden almadılar.. bu nasıl bi zihniyettir anlayamıyorum:hmmm

s@hr@

s@hr@

Üye
Süper bir cevap helal olsun askere :oke:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar.. evet yerinde ve güzel bir cevap vermiş helal olsun dediğiniz gibi.

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Askerin cevabı gerçekten çok güzel. Cenab-ı ALLAH Kimseyi şaşırtmasın Kurban oLduğum ALLAH'ım.Biz MüsLüman'Ları Doğru Yoldan Ayırmasın Yarâbbim (Amîn).

Samsun55''

Samsun55''

Üye
teşekkür ederim Mustafa abi :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...