Baydırman
Moderator
-
Konu Sahibi
-
Kadınla evlenmemiş
Dini Nikahtamı YohKadınla evlenmemiş
Fazla karıştırmasakDini Nikahtamı Yoh
Amin abi. Sonradan kimlik aldığı için olamıyormuş galiba. İstisna yapılırsa olacakmış yoksa geçemiyormuş.Ölmüş Allah rahmet eylesin, babasının kim olduğunu öğrenmiş kökünü merak etmiş nüfusuna geçmek istemiş yasal prosedür izin verirse geçsin tabiki.
Art niyet falan yok zaten soyadı değişmese bile diğer kardeşleri kendisini kabullenmiş ve mirastan pay alacakmış.Kızın bir art niyeti var mı orasını bilemem, pek de alakadar etmiyor ama suriyeli olsaydı hemen işini hallederlerdi.
Japonyadan ne varda gelirsin buraya
Miras kavgası çıkmıyorsa sorun yok...Art niyet falan yok zaten soyadı değişmese bile diğer kardeşleri kendisini kabullenmiş ve mirastan pay alacakmış.
Yok öyle bi sorun ağa. Ölüm döşeğinde demiş kızımı bulun diye.Miras kavgası çıkmıyorsa sorun yok...
Zaten üzücü bir durum, babasını keşke sağ iken bulsaydı yada babası onu bulsaydı.
Vay be üzüldüm gerçekten... İnsan oğlu ölüm kapıyı çaldı mı akıllanıyor malesef.Yok öyle bi sorun ağa. Ölüm döşeğinde demiş kızımı bulun diye.
Kim bilir söyleyemedi belki aile huzuru bozulmasın diye.Vay be üzüldüm gerçekten... İnsan oğlu ölüm kapıyı çaldı mı akıllanıyor malesef.
Bu gibi durumlarda er yada geç gerçek ortaya çıkıyor. Rahmetliyi yalancılıkla suçlamıyorum ama şu söz aklıma geliyor;Kim bilir söyleyemedi belki aile huzuru bozulmasın diye.
Naim abi kadar yaşamış sır. İstese yine çıkmazdı bence.Bu gibi durumlarda er yada geç gerçek ortaya çıkıyor. Rahmetliyi yalancılıkla suçlamıyorum ama şu söz aklıma geliyor;
Yeryüzünde hiçbir yalan yoktur ki bir insan kadar uzun yaşasın.
27 yıl 9 ay lık sır hesap öteki tarafa kalmasın demiş olabilirNaim abi kadar yaşamış sır. İstese yine çıkmazdı bence.
Ardalardan mardalardan 100 kat daha popüler adam. Onlar da kendilerini 100 yılda bir gelen şans sayadursunlar. Japon meselesi de harbi öyle. İlhan Mansız-Kadın Japon Taraftarlar örneği gibi27 yıl 9 ay lık sır hesap öteki tarafa kalmasın demiş olabilir
Eee japon kadınlarıda az değil Naim abi gibi karizma adamı rahat bırakırlar mı ?
Bizim kadınlarda iş yok, kal japonyada. Bakamadık adama çok erken vefat etti.
Adamı eskilerden tanımayan yok. Bulgar asıllıdır, milletin gurur kaynağı olmuş örnek şahsiyet.Ardalardan mardalardan 100 kat daha popüler adam. Onlar da kendilerini 100 yılda bir gelen şans sayadursunlar. Japon meselesi de harbi öyle. İlhan Mansız-Kadın Japon Taraftarlar örneği gibi
Bulgaristan göçmeni ama zaten Türk diye biliyorum.Adamı eskilerden tanımayan yok. Bulgar asıllıdır, milletin gurur kaynağı olmuş örnek şahsiyet.
Japon kadınlarındaki zerafet de bambaşka ama işte bir kazadır olmuş, kimse bizim sabrımızı sınamasın sonra böyle oluyor
Halterciler genelde Bulgar asıllı oluyor, genetik yapısı daha yatkındır, diğer bir örnek Halil Mutlu.Bulgaristan göçmeni ama zaten Türk diye biliyorum.
Türk asıllı değil miHalterciler genelde Bulgar asıllı oluyor, genetik yapısı daha yatkındır, diğer bir örnek Halil Mutlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?