Nadal tutulmuyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Nadal tutulmuyor..
Teniste son ayların formda ismi Rafael Nadal, Kanada'da da mutlu sona ulaştı. Rogers Cup finalinde Nicolas Kiefer'i set vermeden yenen İspanyol raket, bu yılki 7. şampiyonluğunu kazandı.



Önce Roland Garros, ardından Wimbledon'u kazanan Rafael Nadal, üstün formunu sürdürüyor. Sezonun altıncı Masters serisi olan Rogers Cup'ta finalde Nicolas Kiefer ile karşılaşan dünyanın 2 numarası İspanyol raket, rakibini 2-0 mağlup etti.

Alman rakibini 90 dakika süren mücadelede 6-3 ve 6-2'lik setlerle geçen 22 yaşındaki tenisçi, mayıs ayından bu yana oynadığı 5. finali de kazanarak, sezonun 7. şampiyonluğuna ulaştı.

Toprak korttaki üstünlüğünü son zamanlarda çim korta da yansıtan Nadal, galibiyet serisini de 29 maça çıkardı. Maç sonrası yaptığı açıklamada, "En iyi oyunumu yansıtırsam her yerde kazanabilirim" diyen İspanyol raket, "Çim kort tabiki benim için biraz daha zor, ancak ben her zaman oyunumu geliştirmeye çalışıyorum" ifadesini kullandı.

7 Mayıs'ta Roma Masters'ın ikinci turunda sürpriz bir şekilde Juan Carlos Ferrero'ya yenilmesinin ardından çıktığı 5 turnuvayı da kazanan Rafael Nadal, kariyerinin 30. turnuva zaferini elde ederek, Bjorn Borg ve Jimmy Conors'tan sonra bu başarıyı yakalayan en genç tenisçi oldu.

Kanada'da 2005'ten sonra ikinci kez mutlu sona ulaşan 2 numaralı raket, dünya klasmanında 1 numaraya yükselme yolunda da önemli bir adım da attı. Rogers Cup'a henüz ikinci turda veda eden 1 muralı seri başı Roger Federer'e 2004'ten bu yana ilk kez bu kadar yaklaşan Nadal, Federer'in bu hafta Cincinati Masters'ta yarı finalden önce elenmesi ve kendisinin de mutlu sona ulaşması halinde, önümüzdeki hafta ATP sıralamasında ilk sırada olacak.
 


TİTİ14

Üye
Süper genç ve yetenekli ayrıca kesin son 10 yıla damga vurup rekorları alt-üst eder
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
şimdiden rekor egale edebiliyor ise bu gidişle 10 yıl sonrayı tahmin etmek güç değil.......Rogers Cup :).......Vamos Rafa...
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
federeri bile alt etti ne denir ki .. :( haketse bile sevmiyorum bu adamı :(
 
schumici

schumici

Üye
ya bu adam benim adamım yaaa bi gün en tepede kalıcı olacağını bilyodum federer e uyuz oluyorum nadal 1 numara:oke:
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
duymadım canım nerden duyacam sanki heh :agla:agla
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
şimdi şaka bi yana hakikaten nadala bişey oldu büyü mü ne yaptırdı federer :D ( züğürt tesellisi ) wimbledon falan derken gercekten orda haketti şaka değil ama çok üzüldüm neyse seneye olmaz ama oldu bi kere bidaha ...
 
schumici

schumici

Üye
gelecek seneki nadal - federer finalinde görüşürüz o zaman:)
 
mAd_girL

mAd_girL

Üye
tamam görüşürüz ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Akıncı
Cevap
9
Görüntüleme
742
Akıncı
Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
269
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
539
Haydar


Üst Alt