Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunNab 2k13 ve Nba 2k14 Arıyorum
Sponsorlu Bağlantılar
arkin39
Üye
Konu Sahibi
Nab 2k13 ve Nba 2k14 Arıyorum
Arkadaslar 2k13 ve 2k14 linklerini arıyorum sitede var di ama linkler çalışmıyor yardimci olurmusunuz
Kardeşim hiç o konulara falan bakma muzhiwan diye bi uygulama var hatta forumda da konusu vardı gir o konuya bak nasıl kullanıldığına falan sonra istediğin tüm oyunları paralı parasız istediğin zaman indirebilirsin
Kardeşim hiç o konulara falan bakma muzhiwan diye bi uygulama var hatta forumda da konusu vardı gir o konuya bak nasıl kullanıldığına falan sonra istediğin tüm oyunları paralı parasız istediğin zaman indirebilirsin
Hangi konuda var cepten giriyorum alttaki konu gozukmuyor link verebilirmisin diger konu linklerinin hepsi kırıti
Daha once ordan uyygulama indirdiniz mi bu oyunlari bulabilirmiyim ayrica playda ucretli oyun burada ucretsiz mı ve hizi nasil bilginiz var mi
Evet muzhiwandan 5-6 oyun indirdim ve hepsi sorunsuz çalışıyor. Bide uygulamanın amacı zaten google play store daki ücretli oyunların ücretsiz indirilmesi. Hızına gelicek olursak işte o biraz sıkıntı. Bende şöyle oluyor bazen jet gibi indiriyo bazen çok yavaş bazen normal..Bu arada o 5-6 oyun hep 1 gb üstüydü nba 2k14 hariç o 650 mb gibi bişey..
Actim baktim ilk on sayfaya aradim bulamadim telde koni ara yok ondan yazdim buraya link var mi diye siz gorebiliyorsaniz buraya yapistirabilitmisiniz
mürteza16
Üye
Nba 2k13
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
+
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KURULUM
1. İndirdiğiniz Apk'yı hafıza kartınızdan herhangi bir yere atın.
2. Data dosyasını rardan çıkarıp içindeki
"com.t2ksports.nba2k13android " klasörünü
Sdcard/Android/Obb klasörüne kopyalayın.
3. Son olarak oyunu bir kereliğine internet bağlantısı ile çalıştırın.
KURULUM
1. İndirdiğiniz Apk'yı hafıza kartınızdan herhangi bir yere atın.
2. Data dosyasını rardan çıkarıp içindeki
"com.t2ksports.nba2k13android " klasörünü
Sdcard/Android/Obb klasörüne kopyalayın.
3. Son olarak oyunu bir kereliğine internet bağlantısı ile çalıştırın.
Yahu kardeşim ne uğraşıyosun ya benim dediğim uygulama ile direk indiriyo oyunu hemde istersen sd kartın varsa oraya da indirme yapabiliyosun. Kendim yükledim sd kartta sorunsuz çalışıyor şu an. İstersen pm at özelden anlatıyım sana?
Yahu kardeşim ne uğraşıyosun ya benim dediğim uygulama ile direk indiriyo oyunu hemde istersen sd kartın varsa oraya da indirme yapabiliyosun. Kendim yükledim sd kartta sorunsuz çalışıyor şu an. İstersen pm at özelden anlatıyım sana?