N_GAGE CLASSİC ( arızalı ister yatır kullan ister yedek parça niyetine+sıfır kapak)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DERBEDER-34-

Üye
    Konu Sahibi
N_GAGE CLASSİC ( arızalı ister yatır kullan ister yedek parça niyetine+sıfır kapak)
arkadaşlar 2 senedir elimde bozuk bir N-GAGE CLASSİC var. arkadaştan tamir etitirip kullanıcam diye almıştım ama ne para ne zamanım oldu hatta untmuştum onu bi kenarda buldum bugün ve artık istemediğim ive 6630zum işim gördüğü için satıyorum yanındada hiç bi kere dahi kullanılmamış çakma kapağını veriyorum üstündeki orjinal ama yıpranmış ve o çakma kapağı bile avcılarda bulup almıştım.. kapak ve makina 20 ytl ... ister yaptır kullan ister yedek parça niyetine al kullan.. tam arızasını bilmiyorum açma kapama tuşu sadece hard formatta çalışıyor bide açıldımı ekranı karıncalanıyuor aynı eski televizyonlar gib am sabit biyere koydumu düzeliyor.. ben küçükçekmecede oturuyorum isteyen arkadaşa çekmece ve avcılardan sefaköyden elden teslim edilir ... resimlerini bi iki gün içinde eklerim bu arada telefonun tam derdini bilmiyorumonun 2 senedir bi kenarda yattğı için ... ilgilenen arkadaşlar ekleyebilir [email protected] ........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt