Uruloki
Üye
N9XX MeeGo'lu yeni cihaz
arkadaşlar geçen twitterda takılıyordum daha önce güncelleme tarihlerini vermişti doğru çıktı sonra N9 un özelliklerini verdi proje iptal oldu geçende N9XX diye bir yazmaya başladı işte özellikler
Cpu : 1.2ghz çift çekirdek
Ram: 768mb
Rom: 2gb
harddisk: 32gb
gpu: için 124 milyon üçgen çizebiliyor dedi büyük ihtimal Broadcom BCM2763 olucak onun performansı
Bu özellikler bana Texas Intruments'in OMAP4 SoC'unu hatırlattı anca bu özellikler onda var ayrıca kamera için 12 mp dedi ve aralıkta tanıtılcak dedi
düzeltme ekliyorum:
nvidia tegra platformu kullanıcak büyük ihtimal
ve verdiği özelliklere baklırsa tegra 2 3D oluyor zannımca isteyen bakabilir ve kasım çok geç bence
Cpu : 1.2ghz çift çekirdek
Ram: 768mb
Rom: 2gb
harddisk: 32gb
gpu: için 124 milyon üçgen çizebiliyor dedi büyük ihtimal Broadcom BCM2763 olucak onun performansı
Bu özellikler bana Texas Intruments'in OMAP4 SoC'unu hatırlattı anca bu özellikler onda var ayrıca kamera için 12 mp dedi ve aralıkta tanıtılcak dedi
düzeltme ekliyorum:
nvidia tegra platformu kullanıcak büyük ihtimal
ve verdiği özelliklere baklırsa tegra 2 3D oluyor zannımca isteyen bakabilir ve kasım çok geç bence
kasım ayı gec gercekten ozamana kadar bakalım rakıplerı neler cıkarır zıra her ay yenı bır model cıkarıyorlar bu gıdısle 1 seneyı bulmaz 2ghrz cıkması.