N9XX MeeGo'lu yeni cihaz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
N9XX MeeGo'lu yeni cihaz
arkadaşlar geçen twitterda takılıyordum daha önce güncelleme tarihlerini vermişti doğru çıktı sonra N9 un özelliklerini verdi proje iptal oldu geçende N9XX diye bir yazmaya başladı işte özellikler

Cpu : 1.2ghz çift çekirdek
Ram: 768mb
Rom: 2gb
harddisk: 32gb
gpu: için 124 milyon üçgen çizebiliyor dedi büyük ihtimal Broadcom BCM2763 olucak onun performansı
Bu özellikler bana Texas Intruments'in OMAP4 SoC'unu hatırlattı anca bu özellikler onda var ayrıca kamera için 12 mp dedi ve aralıkta tanıtılcak dedi

düzeltme ekliyorum:
nvidia tegra platformu kullanıcak büyük ihtimal
ve verdiği özelliklere baklırsa tegra 2 3D oluyor zannımca isteyen bakabilir ve kasım çok geç bence

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
evet bu da kanıtlardın ilki

ricardo45

ricardo45

Üye
Donanım olarak harika üstadım.Ama işletim sisteminden şüpheliyim.Nokia android sistemde bir telefon çıkarmayacak,direkt winmobile phone şekline dönüşecek.Okadar sym sistemin içinde meego os için fazla vakit ayıracağını zannetmiyorum güncellemeler çok az olabilir.Hata yamaları bile çok geç çıkacağını düşünüyorum.Fakat bu benim fikrim.Winmobile olayına girmeyecek olsa düşünmez bu teli beklerdim.
paylaşım için teşekkürler

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
win7 olmıcak bu zaten harmatten kod adlı meamo 6 olacak diye bekleniyordu bu cihaz N900 den sonra ama meego çıkınca şimdi o bekleniyor cihaz zaten wmc de bahsedilmişti ama tabler mi telefon mu belli değildi şimdi kesinleşti bende sabırsızlıkla bekliyorum bu cihazı

Starsley

Güzel olucak bakalım tasarım nasıl

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
valla tasarım benim için önemli değil yeter ki bu özellikler gibi güçlü ve meegolu olsun

onderche

Üye
Bence Mükemmel..

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
cihaz hala prototip olduğu için donanım sürekli değişiyor cpu tegra 2 ram ise 1 gb olucak gpu kesinleşti o broadcom bcm2763 olucak hafıza ve rom da hala aynı ve büyük ihtimal son meego telefon olacak yani nokia içi

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Nokia'ya laf edenlere sağlam bir cevap olmuştur. Tasarımını ben de merak ediyorum. Yakında internete sızdırılır.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
ama cihaz hala prototip ama kesinlikle gelecek ama büyük ihtimalle son meego cihazı olabilir nokianın ve şunuda ekliyim normalde N9 üretildi fakat operatörler klavyesinin standartlara uymadığını söyleyince porje iptal oldu yoksa o da çıkacaktı

61semih

61semih

Üye
nokıa bu modelı suanda cıkarsa gercekten super meego hakkında pek bır bılgım olmadıgı ıcın bırsey dıyemem tek bıldıgım lınux tabanlı oldugu (onuda dogrumu hatırlıyorum bılemıyorum) o yuzden hızı ve uygulama bollugu yasanırmı bılemıyorum.:allalla: kasım ayı gec gercekten ozamana kadar bakalım rakıplerı neler cıkarır zıra her ay yenı bır model cıkarıyorlar bu gıdısle 1 seneyı bulmaz 2ghrz cıkması.

Uruloki

Uruloki

Üye
    Konu Sahibi
61semih evet doğru hatırlıyorsun linux tabanlı uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın bence ve ekliyim istersen 32 GB lik hafızasına bu cihazların windows bile yüklebilirsin ve hepsi linux olduğu için sistem açık herşeye izin var ve ekliyorum 600mhzlik N900 performansını hala 1 ghz lık telefonlar veremiyorsa bence o kadar sorun olmaz o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt