Devil_Batu
Üye
-
Konu Sahibi
-
cebize sığmayan hantal makineler...
Cebe sığmayan hantal makineden kastın N9 ya da Lumialarsa diyecek söz yok sana...
ufak tefek donanim farklari dedigin gyroscop,dc hspa+,on kamera falan mi yapma dostum ya bende lumia900 kullaniyorum ama oyle ele avuca sigmayacak kadar kaba ve buyuk degil 4.3" ekranli bir telefon bu kadar kibar olabilirdi.
Şöyle açıkliyim o zaman ben minyon yapıda biriyim . Elim parmaklarım falan ufaktırO yüzden büyük inç ekran tercih etmiyorum . arkadaşada önerim bu yönde . Ergonomi
Hocam tabi sizde haklısınız fakat şunu söyleyebilirim ne kadar büyük ekran o kadar rahat ve eğlenceli kullanım.Bana kalsa bütün telefonları Galaxy Note boyutunda yaparım.Telefon dediğin biraz ele avuca oturcak
Şaka bir yana Pureview Lumia hayalleriminden vazgeçmemi sağlayabilir ekran boyutu yüzünden Galaxy Note II türevi bir telefon.Hele o ekrandaki kalemin kullanımının rahatlığı...
seni ancak tablet keser heralde
Hocam şu konuşma yapılan tabletleri bi ara ciddi ciddi düşünüyodum telefon yerine ama daha toplumumuzun tabletle konuşmayı kaldıramayacağına karar verdim...Gerçi Note ile konuşanlara aynı şekilde bakıyorlar ama neyse
Note da tablet sayılır zaten.Za-manla düzelir.Birden MrCommandtr'yi hatırladım ya
Hünkarım arkadaş banlanmışmıydı ? benim PC arızandı kaçırdım o kısımlarıBirde sebebi neydi acaba tartışmada kendine hakim olamamıştır tahminimce...
Hafif hakaret miydi neydi,yaprak dökümüne döndük.Giden gidene...
Ben hekim'im zaten.aman kendimize hakim olalım hinkarım
Arkadaslar forumun kurallari oldugunu ve herkesin bu kurallara uymak zorunda oldugunu untmadan birbirinize saygili yaklasirsaniz kimse ceza almaz. Emin olun verilen cezalara yoneticiler de cok uzuluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?