N99i ye java programı lazım???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

husopasa

Üye
    Konu Sahibi
N99i ye java programı lazım???
arkadaşlar N99i cep tel. için oyun oluyomu ve olmuyosa java programıatılıp çalışıyomu ve java programı atılır mı ve nasıl atılır???YARDIM...:@

Clampich

Üye
Çin malı sanırım o telefon.Onun alanları hıc anlamıorum çöp o telefonlar.onun yerine 2.el 6300 alsanız hemen hemen aynı para.Cok daha ii bence.O Tele bişi olmaz kardeş...

POWER

POWER

Üye
arkadaşlar N99i cep tel. için oyun oluyomu ve olmuyosa java programıatılıp çalışıyomu ve java programı atılır mı ve nasıl atılır???YARDIM...:@

Çin malı telefonların standart işletim sistemi vardır. Hiçbirşey yükleyemezsiniz.

lidersivas

Üye
Arkadaslar şimdilik msnden başka pek fazla program veya oyuna gerek yok ancak önümüzdeki günlerde bunlara göre de oyun .tema .program vs. vs. cıkıcak .çünkü piyasa bunlarla dolu.

deliciyarasa

deliciyarasa

Üye
arkadaşlar n99i cep dünyasın dan indirin çalışıyo ok

sinan_333

Üye
lan java programı nasıl yüklenio söylede ögrenek :@

Odysseus

Odysseus

Üye
lan java programı nasıl yüklenio söylede ögrenek :@

Hala böyle insanlar var ya. Yazık gençlik nereye gidiyor. İnsanlara lan diye hitap eden dışı insan görüntülü şeyler.

--------------- Ekleme ---------------

Çin malı telefonların standart işletim sistemi vardır. Hiçbirşey yükleyemezsiniz.

Ercan kardeşim neyse ki bunlar tarih oldu artık. Java da kullanılmaya başladı. Yakında Symbian'lı çin malları çıkarsa hiç şaşırmam...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...