N99i Uygulamaları

MicRoP

Üye
    Konu Sahibi
N99i Uygulamaları
arkdaşlar n99i aldım çok memnunum tvsi felan var ama uygulamaları bulamıyorum elinizde varsa paylaşırmısınız

wolkereb

Üye
arkadasım cın mallarının su an programları yok tşklr

xkadir61

Üye
ve hiçbir zamanda olmayacak ümüt'de etme.

işletim sistemi yokki zati nasıl uygulama olsun..

hocam s60 smbıyan ları calıstırıyor deneyin

hocam s60 smbıyan ları calıstırıyor deneyin

Hayır çalıştırmıyor.iki kişide var burda bizzat denedim.bırak çalıştırmayı daha görmüyor bile ne oldugunu.Bir atasözü vardır ya delinin biri kuyuya taş atmıs 40 akıllı çıkaramamış gibisinden.hangi foruma gitsem bu telefonlar yok sybian s60 yok versiyon s90 sisx destekliyo yok java .yeterki birileri ortaya bişi atsın.aaslı astarı olmadan bilmeden konusmayalım lütfen

bende n99i kullanıyorum onların işletim sistemleri yok ve olmazda onun için hemen gittim n70 aldım tavsiye ederim
not:belki yardımcı olamadım ama dost acı söyler

ya dostum hep aynı seyler ilk once konu acarken bir arama yapın isterseniz hep aynı yok dostum konuları gezersen gorursun

xwp

Üye
bu kadar çin malı telefon düşmanı olduğunu bilmiyordum merak etmeyin çin malı telefonu bulan çinliler uygulama olarakta bişeyler uydururlar

slm arkadaşlar bu tür telefonları almak bence yanlış bende kullandım ve memnun kalmadım maliyeti 50 ytl olan olan te den ne hayır gelir ki ayrıca arızalandığında yedek parça sıkıntısı oluyor ve sonra teli at çöpe

ya arkadaşlar bundan bende aldım n99i çok abes bişe.yani mesaj yazarken içim içime girioo zor ya..ama özellikleri falan çok güzel

zahid12

Üye
Neden almayalım arkadaşım açıklarmısın....forumun diğer bölümlerinde alın diye mesajlarını gördümde merak ettim.Yanıtlarsan çok sevinirim.ben alacamda..

vazgeçtim bende alcam alamayın diyenlere kandık ama artık kanmıycam alcam

ben üzerinde çalışıyorum bazı programcılarla 1-2 aya kalmaz çıkar ilk benden duyarsınız.tşk

--------------- Ekleme ---------------

ben kullanıyorum hiç bir sorun yok çok memnunum ayrıca arayan kişi için şaka programı var.telin içide sesini kadın sesi yap arkilerini kandır spr bişi

gerçekten yalan söylemiyorum onlar xp çalıştırmaz çünkü linux la yapıldı o zmn telefonun içindeki oyunlar ne oluyo linux oyunlar çıkacak onu hazırlıyoruz gerçekten