n99i şarj problemi. !!!!acil yardım!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

trader38580

Üye
    Konu Sahibi
n99i şarj problemi. !!!!acil yardım!!!!
telefonumun şarj olmasında hiç bir problem yoktu ama bugün şarjım bitmek üzereyken bir arama geldi bende şarj bitmeden şarja taktım. ancak konuşmam sürerken telefon kapandı. daha sonra açmaya çalışdım tam açılacakken yeniden batarya düşük uyarısı verdi ve kapandı. bu zamana kadar şarj ederken lambası yanan şarj aletimde lamba yanmaz oldu. yani artık şarj etmiyodu. bende yeni bir şarj aleti aldım ve yeniden şarja taktım. şarj aletinin lambası yanmasına rağmen telefonda şarj olduğuna dair hiçbir belirti yok ve açmaya çalışınca hiçbir tepki vermiyor.
sizce ne olmuş olabilir? bataryanın yanması veyhut telefonda bir arıza oluşması sözkonusu olabilirmi? bilen arkadaşlar ne yapmamı önerirler? ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

trader38580

Üye
    Konu Sahibi
demek hiç anlayan yokmuş.:( neyseki sorunu çözdüm.

saka1966

Üye
peki abicim nası çözdün banada söylermisin bnmde aynısı oldu şarj aletinin ışığı yanıyor ama hç şarj aldığına dair bir belirti yk gibi bnada söylermisin

ossie_33

Üye
aynı sorun bendede var yha lütfen yardım edinnn

birisidersin

Üye
n99 ibendede var bendede sana benzer sorun olmustu telefoncuya götürdüm ve telefonun şarz yuvasini degistirdi sorun hal oldu ve sana tavsiyem teli kapalıyken sarz et tamirci bana teli kapalıyken şarz etdedi oki umarim isine yarar bilgi vermisimdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt