N99ı Mms-gprs Ayarlarını Bılen Kımse Yokmmuuu????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustibursa19

Üye
    Konu Sahibi
N99ı Mms-gprs Ayarlarını Bılen Kımse Yokmmuuu????
:aglaN99I MMS-GPRS AYARLARINI BILEN KIMSE YOKMMUUU

safakk

safakk

Üye
valla avea ya söylemek lazım çin telefonlarına ayrımcılık yapmasın :ehe

teknomix

Üye
Arkadaşım Bildiğim Kadarıyla Onu Telefoncular Biliyor :D Aldığın Yere Götürürsen Yaparlar
Eğer Gerçek Nokia Olsaydı Nokia'nın Sitesinden Yapardık

xkadir61

xkadir61

Üye
malesefki bu çakma telefonlariçin şebekeler ayar yapmıyor.
çünkü n99i diye bir telefon yok.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
normal sim kart bölümünden gir mesaj yolla gprs mms msjı hal olur

mitridat

Üye
selam arkadaşlar bende çin üretimi nokia 5610 var avea servisini defalarca aradım mms ayarlarını yüklettim olmadı ayarları mailime göndertip ordan ayarları manuel olarak girdim yine işe yaramadı çakma 5610 avea mms ayarları konusunda bilgisi olan arkadaşlar mailime ayarları gönderirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim

sorkof5

Üye
la çok kolay yha çok uzun yazması çalışıo interbete girio hiç telefoncuya getirmeye gere yok nete n99i hattın neyse mesela telsim n99i telsim wap ayarı yaz çkar ö.d :):ehe

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Arkadaşlar Bu Tür Telefonlarda GPRS Bağlantısının Etkin Olduğunu Size Kim Söyledi Bu Tür Telefonlar Klon Telefonlardır.Ve Gprs Bağlantısı Var Gözükür Sadece Ama Gidip İsterseniz Kendi Hat Sevisinizden Telefona Uygun Ayarı Oda Size Verir.Ama Siz Nokia 5610 İçin İstersiniz Ama Orjinal Ayar Gelir Telefon Orjinal Olmadığından Operatörün Yapacağı Bişey Yoktur.Ama Bazı Telefonlarda İstisnada Olsa Gprs Bağlantısı Yapılır Klon Ürün Alırken Bile Dikkat EDİN Bu Tür Özelliklere.Aslında Klon Ürünlerden Uzak Durun. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt