N99 Safir Alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nihatgunes

nihatgunes

Üye
    Konu Sahibi
N99 Safir Alacağım
n99 safir almayı düşünüyorum. çin malı ama özellikleri çok hoşuma gitti. bi de şarj süresi fln da bayağı gidio.
Önemli Özellikler

Türkçe Menu
TeleVizYoN
Çift Hat(Aynı Anda 2 Hat Aktif)
3G
Görüntülü Konuşma
Çift Kamera
2,0 Mp Kamera
3D Stereo Sound
Çift Hoparlör
Video Kayıt (Sesli Video Kayıt)
Java Desteği
360 Saat Bekleme Süresi
Bluetooth
Mp3&Mp4&Mp5
Fm Radio ( kulaklıksız )
T.v. Özelliği
( Sim Kartsız Ücretsiz Kesintisiz 16 Saat T.v. İzleme İmkanı )
Sensör
Sallayınca Değişen Tema-Duvar Kağıdı
Çevirdiğiniz Yöne Doğru Otomatik Gelen Tv Ekranı
Ters Çevirince Sessize Geçme
Tv'Den Hafıza Kayıt
Radyo'dan Hafıza Kartına Kayıt Alma

Alarm , Ajanda , Hesap Makinesi , HandsFree (Eller Serbest) , Ses Kayıt , Ortam Sesleri Kayıt , Mp3-Mp4 Player , Kronometre , Gprs , Wap , E-Book , Bluetooht , Radyo , Sms , Mms , Oyun , Sağlık v.s...

N99 nin Ergonomik Dizaynı İle T.v. İzleme ve 2 Hattı Tek Telefonda Kullanma İmkanı Cebinizde !

Onlarca Kanal Çekiyor ve Tam Ekran t.v. İzliyorsunuz .

bna garantisi olan, mümkün taksit yapılabilen bi yer söylibilir misiniz ?? fiyatı da 200 den aşağı olsun mümkünse

Catty

Catty

Emekli Yönetici
200den aşağı mı,kardeşim sn bu doların halini hiç görmüyon galiba....Dolar düşünce ancak alırsın o fiyata...

nihatgunes

nihatgunes

Üye
    Konu Sahibi
tmm fiyatı nı boşwer. snn dediğim gbi garantili taksit yapan bi yer biliyosan yardımcı olur musun ?

Catty

Catty

Emekli Yönetici
benim bursada tanıdığım değerli bi abim var ama garanti vermiyor,ama ben garanti veririm çünkü kaç aydır aldım hiç bi sorunu yok şu an dolabımda duruyo arada bir kullanıyorum ...taksit de yapılacak kadar ahım şahım fiyatları yok hani..

firari57

Üye
valla arkadaşlar bende bu gün aldım ne ola bakacaz hayılıysa kullanırız....

angaralım

Üye
Ben gaziantepteyim ve aynı özellikteki n99 safirler burda 165 lira .bende aldım ama 2mp yazsa da telefonun kamerası ve videosu çok kötü hiç iyi değil.sonra 3g var diyolar o da yok.sonra çift sim kartlı ama çift işlemcili değil.2 hatta aynı anda açık ama aynı anda kullanamıyosun yani birinden diğerini arayamıyorsun

--------------- Ekleme ---------------

Ben benimkini satabilirim sana daha almadıysan :)

mutlum

Üye
1. 3g yok o telefonda :D 2. kamerası vga :D 3. java felan desteklemiyor işletim sistemi felan hçbişeyide yok :D

halilemre1990

Üye
kardeşim ben telefonu geçen ramazan bayramından önce aldım memnundum telefondan sonra bundan 2 ay önce telefonn şarjı btti işte bende şarja taktım sonra telefonm çaldı baktım konuşmam yarıda kaldı telefon kendi kendi açılıp kapandı garantisde olmadığı için telefon elimde patladı yani . gezmediğim telefoncu kalmadı kimse yapamadı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt