N99 İ ye Format Nasıl Atılır

Sponsorlu Bağlantılar

erayeray12

Üye
    Konu Sahibi
N99 İ ye Format Nasıl Atılır
Arkadaşlar telefonun güvenlik kodunu bilmiyorum telefon kapandı bi daha açamadım güvenlik kodunu girmeden format atmayı bilen varsa söyleyebilir mi. [email protected]

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çin malı telefonlara güvenlik kodu programı yüklenmediği ve kod desteklemediği içi format atamazsınız

erayeray12

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya telfon elimde mi patladı şimdi. bunun güvenlik kodunu kıracak hiç bişi yok mu

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Maalesef ne kod destekliyor nede yazılım .

erayeray12

Üye
    Konu Sahibi
bu çin telefonlarına format atılıo diye duydum rahatlamıştım ama keklenmişim :s

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Aslında atılıyor ama atarken güvenlik kodunu soruyor,eğer girmezseniz atamazsınız,telefonu PC ye bağlayarak Biçimlendirmeyi deneyin ..

erayeray12

Üye
    Konu Sahibi
pc ye bağlayacak bi usb kablosu var onuda takınca telefonun hafıza kartı çıkıo ondada bişey yok

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Maalesef.

erayeray12

Üye
    Konu Sahibi
Ya sen eminmisin format atılmadığına

BesTCooL

Üye
format da atılıyor güvenlik kodu da açılıyor ama gerekli aletler yani boxlar aracılığıyla...

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
teşekkürler

orhanmanco

Üye
çinden gelen nokia 99 i ye format atılır samsung format kodu telefonun sim kartını çıkarıldıktan sonra girilir karşınıza sifere ısteyen bı panel gelecek oraya 2222 yazıp onara bas format atılmıs olacak şifre yi bilmeyenlere veriyorum *2767*3855# tesekkurler kolay gelsın
:box

gencay713

gencay713

Üye
Bu Arada Telefonun Orjinal Kodu : 1122 Dir

--------------- Ekleme ---------------

kolay gelsin ben buldum

1122

kot 1122

marsyo03

Üye
arkadaşlar n99i ye format atılır fabrika ayarlarını geri yükle deyin atılır güvenlik kodu isterse 1122 yada 2211 olarak girin kesin çözüm bütün çin mallarını güvenlik kodu böyle

Takipçi Satın Al

Üst Alt