N97sahipleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erergun

erergun

Üye
    Konu Sahibi
N97sahipleri
Bu telefon hangi video formatlarını açar .avi atıyorum açmıyor.mp4 atıyorum muzık olarak acıyor .flv atıyorum acmıyor bir yardım edin ya bir converter verip hangi moda convert etmem gerektiğini soyleyin ya da bir video player linki verin ok kib bye

anılbaran

anılbaran

Üye
dostum mp4 açar . Ama mp4 ün de kendi arasında çeşitleri var .avc-hx 1 gibi bi kodek var sanırsam onu açmıyor . Ses veya video kilip oynatılamıyor der. İşte onun çözümü ise uc player . Pc için video convert programı format factory adlı bi program . O program da mp4 seçebilirsin.

----------Eklendi @ 15:28:57 ---------- Yazıldı @ 15:27:45 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v5-video...-0-16-yeni-surumuyle-karsinizda-3-516777.html

----------Eklendi @ 15:30:02 ---------- Yazıldı @ 15:28:57 ----------

www.maxicep.com/symbian-s60v5-video...-0-16-yeni-surumuyle-karsinizda-3-516777.html

----------Eklendi @ 15:30:37 ---------- Yazıldı @ 15:30:02 ----------

www.maxicep.com/pc-yazilim-genel/format-factory-2-70-multilingual-212712.html

aslls

aslls

Üye
ben ovi studionun converterini kullanıyorum cihazı hiç kasmıyor attığım video lar nasıl yapıldığına gelince videoyu oldğu gibi telefon hafızasına at sana soruyor dönüştürülecek diye dönüştür de tamamdır

ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben ovi studionun converterini kullanıyorum cihazı hiç kasmıyor attığım video lar nasıl yapıldığına gelince videoyu oldğu gibi telefon hafızasına at sana soruyor dönüştürülecek diye dönüştür de tamamdır

o şekilde attığından dolayı sıkıntı yaşıyorsun format faktory bu konuda en iyisi ben onunla convert edip izliyom

eskbxl

eskbxl

Üye
avs 8 video converter ile mp4 cevirip dene

aslls

aslls

Üye
tamamda ben sorun yaşamadım ki hiç :D en ufak takılma bile yok

burakcan42

Üye
formatfactoryle iletişime geçmeye çalışıyorum. telefon için bi versiyon çıkarsınlar diye ama geçemiyorum.. burdan adminlere sesleniyorum yardımcı olun lütfenn :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt