Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n97'de opera mini ile facebook'ta sohbet ???
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt42
Üye
Konu Sahibi
n97'de opera mini ile facebook'ta sohbet ???
arkadaslar, n97 'de opera mini vasıtasıyla facebook'ta cevrimici sohbette konusmak istiyorum,ancak hangi tus ile mesaj gönderilir,bilmiyorum..
yardım ederseniz sevinirim.tesekkurler
arkadaslar, n97 'de opera mini vasıtasıyla facebook'ta cevrimici sohbette konusmak istiyorum,ancak hangi tus ile mesaj gönderilir,bilmiyorum..
yardım ederseniz sevinirim.tesekkurler
opera mini de olmaz da mobile de olur.. ekranı yan çevir ve facebooka gir işte mobil olarak girerse dokunmatik site ye bas sonra yine assagi in tüm siteye bas aynı pcdeki gibi geliyor zaten buraları yapmışsındır ordan oradan çevrimiçi olan birisine bas klavye çıkar direk sonra yaz en sağ alt köşede enter war bas ona sonra sol üstteki onay tuşuna bas göndermez yazıyı ilkte fakat ekranda o yazı yazdığından başka biryere basınca gönderir deişik ama güzel bir yol olmazsa Nimbuzz fring yada e buddyyi öneririm gayet güzel programlar rahat sohbet ediliyo
The Best OEZIL
Üye
Enter tusu gnderyo. Ama greksz. Nimbuzz ve ebuddy warken