N97 yeni fireware !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
N97 yeni fireware !
Arkadaşlar c6 ve 5800 a bisürü güncelleme çıktı ama neden n97 ye hiç çıkmıyo.
bi bakıyon s^3 çıkarıyolar n97 ye:aha:

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
vallah v22 çıktı ama nokia sowthware ile yüklenemiyor sanırım navi file la yükleniyor...onuda ben yapamam zartar gelirse param yok fazla yeni telefona

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
N97'ciler yazılım konusunda çok mu mağdurlar bana mı öyle geliyor:allalla:

KELGER

KELGER

Üye
    Konu Sahibi
hayır ama biraz yenilik

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
n97'ye yakışmıyor. Çıktığı günden beli pahalılığını yitirmiyor. Nokia bence n97'ye de el atmalı. Ucuz telefonların yazılımları birbiriyle yarışırken n97 saf dışı kaldı :ehe

Kral 63

Kral 63

Üye
hiç söyleme yaw :ehe

sealaner

Üye
Bir sitede v30 çıktı ama geri çekildi diye bir haber okudum.
Bu v30 hakkında bilgisi olan var mıdır?

st169

Üye
v22 çıktı n 97 de en son.
o da bazılarına yükleniyor bazılarına yüklenmiyor.hala v21 olan n97ler var.yanılmıyorsam arkada yazan rm-505,507 gibi versiyonlarla alakalı bi durum.
v30 çıkmadı ama çıkar mı bilemem.bahsettiğimiz nokia yani sanmıyorum 97 ye geri döneceklerini dakika başı yeni model çıkartıyo adamlar.
ayrıca s^3 anna bella falan filan olmaz n97 ye.neden olmaz derseniz os9.4 de bile kıçını yerden kaldıramıyo alet. 9.5 de açılmaz bile.
ama yeni versiyon hoş olurdu tabi :hmmm

ha v21 de takılı kalan arkadaşlar elinizde 2 seçenek var ya garantiye v22 yüklenmiyo der yollarsınız -garantisi kaldıysa tabi-
ya da yukarda arkadaşın bahsettiği gibi navi gibi 3.parti bi uygulamayla yaparsınız.
garanti servisinde de aynısını yapacaklar zaten tercih sizin :dry:

sm3

sm3

Üye
n97 ciler suan piyasaya fistik gibi teller cikti yani adamlar tutuo anna yapio oda multi touch teller icin bosa beklemeyin güncelleme cikmaz cünkü n97 5800 gibi fazla tutulmadi. evet fiyati düsmedi ama fazla tutulan bir telefon degil bence güncelleme cikmaz insallah güzel bi adam akilli bi güncelleme ciksa diyorum ama cikmiyoor

metrix355

metrix355

Üye
N97 cılerı çok magdur bıraktılar ya bnde bu magdurlar arasındym hıc bısı glmedı tlfna ya .d

phasan

phasan

Üye
bende cok magdurum ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...