N97 Wlan Ayarları ?

Sponsorlu Bağlantılar

ilkaycetin

ilkaycetin

Üye
    Konu Sahibi
N97 Wlan Ayarları ?
Arkadaslar forumda heryeri aradım bulamadım Nokia N97 Wlan ayarlarını nasıl yapıcagımı nasıl internete gireceğimi bulamadım bunun hakkında bılgılı arkadaslar varsa ricam bilgisini paylasması tesekur ederım cevaplarınız için şimdiden tesekur ederim.

NOT : Wlan adreslerini buluyor şifreyi girip baglan dedigim zaman BAGLANILAMIYOR. WLAN AGI BULUNAMADI die hata veriyor

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
hard format at belki düzelir ...

Larock

Larock

Üye
wlan sinyali yeterli değilse bu hatayı verir. en azından bende böyle oluyor.

Indiana Jones

Üye
öncelikle modemin hangisiyse onun sitesine gir(örneğin benim modemim Pikatel Airmax-101 sitesi bu: 192.168.1.1) senin modemin neyse onun sitesine gir girdğinde ıd ve şifre isteyecek id:admin şifre:ttnet modemin sitesinde kablosuz ayarlarına gir orda mac filtreme seçeneği var ona gir telin mac adresini oraya kaydet(mac adresini öğrenmek için *#62209526#) daha sonra kablosuz seçeneğinden güvenlik ayarlarına gir ordaki webşifreleme yi ''etkin değil'' yapıp kaydet.Belki işe yarar.

--------------- Ekleme ---------------

yalnız benim modemim pikatel di ıd:admin şifre:ttnet seninkisi farklı olabilir öğrenmek için bu siteye gir:

ilkaycetin

ilkaycetin

Üye
    Konu Sahibi
yardımlarınız ıcın tesekur ederım en kısa surede denıyecegım tesekur ederım

bordo68

bordo68

Üye
Arkadaslar ben yeni nokia e63 aldim ama wifi ile bir turlu baglanti kuramiyorum laptopla wifiye giriyorum sorun modemde degil,ama telefonla giremiyorum ag ara dedigimde bulamiyor,modemin dibine kadar gittim yine olmadi adim adim wifi ayarlarini yazarmisiniz?tsk...

Takipçi Satın Al

Üst Alt