TeAmo42
Üye
-
Konu Sahibi
-
Üstüne para vermeyi düşünmüyorum kardeş kafa kafaya değişebileceğim bir telefon olması lazım.dostum ustune biraz verip wave 2 yada android li bie tel al bence ben wave 2 alcam satıp
kardeşim bu telefonların değeri benimkinin üzerinde sanırım ben aynı değerde birşey arıyorumC6-01 ya da Wave2.
yokN900 güzel bir telefon gibi duruyor ama sürekli yatay mı kullanmak zorundayız?
Yo yani dikey kullanabiliyor muyuz?ALPARS™;3883895' Alıntı:
yok
Hem Dokunmatik hemde klavye
Ben 2. el olarak alıcam o konuda bilgim yokn900 resmi olarak girdi mi Türkiye'ye?
Senn tercihinvalla nerde bir efsane var orda ben varım. 6310i yi çok sevmiştim kaç tane aldım hep bozuk çıktı. sonra Ankara itfaiye meydanında 50tlye buldum aldım gayet sağlam. şimdi de 6710 var Ankara'da araya araya buldum sonunda epeydir kullanıyorum. bakalım n900 alır mıyım
karar verdim almam ben onu. Symbian olsa şansı yüksekti ama hiç şansı yok artık . bırak simdi onlar düşünsünSenn tercihin
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için evet wavelerin o modelleri ama satio demişsin onun hakkında hiç olumlu yorum yapan yok ayrıca n97 ye göre + ları ve - leri nelerdir?wave yazmışsın da hangi modeli. wave 525 var, 723 var s8500 var s8530 var 575 var ooo..wave s8500 veya s8530 ise bunu al. olmadı X6 al. veya n900 de alabilrisin ama desteği az bunu unutma. en son se satio al.
Teşekkür ederim kardeşim yorumun için evet wavelerin o modelleri ama satio demişsin onun hakkında hiç olumlu yorum yapan yok ayrıca n97 ye göre + ları ve - leri nelerdir?
|
Evet kardeşim wave her türlü fark atıyor ekranı işletim sistemi işlemci hızı başlıcaları ama üzerine fark çok vermem gerekiyor şu an zaten maddi sıkıntılarım oldugu için üzerine fark vermeyeceğim bi telefonla takas edecem burdada geriye x6 kalıyor belki n900 verirlersede olabilirmerak etme wave her yönüyle n97ye fark atıyor. sadece bada işletim sistemi olduğu için bile alınır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Genel Özellikler Ağırlık 150 Gr 135 Gr Genişlik 55.3 mm 59.8 mm Yükseklik 117.2 mm 123.9 mm Kalınlık 18.3 mm 11.8 mm Şebeke frekansı GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 GSM850 - GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Titreşim Handsfree Bluetooth Sesle arama Ses kaydı Pil Tipi Li-Ion Li-Ion Bekleme süresi 430 saat 600 saat Konuşma süresi 6,5 saat 13 saat Sar 0.66 W/Kg 0.390 W/Kg 3G Wireless LAN HSDPA Renkler Beyaz, Siyah Gri, Metal Gri, Pembe Uçuş modu Bluetooth versiyon 2.0 3.0 Wireless versiyon 802.11 b/g 802.11 b/g/n USB Desteği GPS PDA Donanım Özellikleri İşlemci ARM 11 ARM Cortex A8 İşlemci hızı 434 MHz 1 GHz RAM 128 MB Ekran Özellikleri Renkli Ekran Renk Sayısı 16777216 16777216 Ekran Boyutları 3.5 inç 3.7 inç Ekran Çözünürlüğü 360 x 640 px 480 x 800 px Dokunmatik ekran Ekstra ekran özellikleri Harekete duyarlı ekran Harekete duyarlı ekran Super Clear LCD Çizilmeye karşı dayanıklı ekran Kapasitif Ekran Multi-Touch Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası 32 GB 2 GB Sms hafızası 1300 kayıt Harici Hafıza Yuvası Harici Hafıza Kartı Boyutu 2 GB 8 GB Harici Hafıza Kartı Tipi microSD (TransFlash) microSD (TransFlash) Maksimum Hafıza Kartı Boyutu 16 GB 32 GB Internet Özellikleri Wap Wap versiyonu WAP 2.0 WAP 2.0 Gprs Gprs slot 4+1/3+2 4+1/3+2 Gprs class 32 10 Hcsdcd XHTML Tarayıcı HTML tarayıcı UMTS E-posta okuyucu Edge Ekstra internet özellikleri Rss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı Windows Live Messenger VoIP, internet üzerinden ses aktarımı Push Mail desteği UPnP teknolojisi Rss okuyucu Adobe Flash Lite desteği Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı E-posta eklentileri için dosya gösterici Facebook, YouTube, Twitter, MSN Anında mesajlaşma Push Mail Wi-Fi Hotspot Multimedya Özellikleri Polifonik melodiler Mms Ekran koruyucu Java desteği Mp3 çalar Radyo çalar Dahili kamera Video Çekebilme Video Oynatabilme Video kayıt süresi 90 dk Oynatabildiği dosyalar MP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WMV, MPEG4, WAV, Real Audio, Real Video, AMR, 3GP MP3, AAC, AAC+, eAAC, WMA, WAV, WMV, MPEG4, DivX, Xvid, AMR, 3GP 2. Dahili Kamera Görüntülü telefon görüşmesi Eksta multimedya özellikleri Radyoda RDS desteği N-Gage oyun modülü El yazısı tanıma 3D ses desteği Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) Visual radio Track ID, Müzik dosyalarını tanıma özelliği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Radyoda RDS desteği Radyodan ses kaydı Video zil sesleri El yazısı tanıma Evrensel kulaklık çıkışı (3,5 mm) 3D ses desteği Harekete duyarlı resim ve video izleme, internette gezinme Mobil İzleyici ile çalınma durumunda cihaz takibi İmdat Mesajı ile tek tuşla yardım mesajı gönderme QWERTY Klavye TV Çıkışı MobilTV FM Verici Kamera Özellikleri Çözünürlük 5 MP 5 MP Dijital Zoom 14X 4X Flaş 2. Kamera özellikler 0.3 MP 0.3 MP Ekstra kamera özellikleri Otomatik netleme, Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Carl Zeiss mercek, Kırmızı göz düzeltme, DVD kalitesinde video kayıt, Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Otomatik netleme, Self timer, LED Flaş Kırmızı göz düzeltme, Panoramik çekim Makro modu, Gece çekim modu, Sıralı çekim, Görüntü efektleri Yer Etiketleme: Yer bilgilerinin görüntülere otomatik olarak eklenmesi Gülücük yakalama, Göz kırpma ve Güzellik modu Yüz tanıma teknolojisi Video kayıt formatı 3GP, MPEG4 3GP, MP4 HD Video Kayıt Var (720p) Yazılım Özellikleri Kullanıcı profilleri Hesap makinesi Takvim Senkronizasyon Oyunlar Asphalt 5, GuitarHero5, Tumbling dice İşletim sistemi Symbian İşletim Sistemi versiyon Symbian 9.4 Samsung Bada Tema desteği Java Oyunlar Ekstra Uygulamalar Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı RealOne Multimedya Oynatıcısı Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi PictBridge: Yazıcı bağlantısı 3 boyutlu oyunlar Microsoft Exchange ActiveSync Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Nokia Maps 2.0 Touch Dijital Pusula Ofis dosyaları için görüntüleme yazılımı PDF okuyucu Resim ve Video düzenleme programı Gelişmiş adres rehberi Dosya yöneticisi PictBridge: Yazıcı bağlantısı 3 boyutlu oyunlar ActiveSync desteği Kronometre, Zaman Sayacı, Dünya Saatleri Not defteri, Birim çevirici, İş listesi Dijital pusula, Google Maps Gelen arama ve Mesaj engelleme Aksesuarlar Şarj Aleti Data Kablosu Stereo Kulaklık Taşıma Kılıfı Kalem
ÖYle ama ona istedigin işletim sistemi yükleniyor diye biliyorumkarar verdim almam ben onu. Symbian olsa şansı yüksekti ama hiç şansı yok artık . bırak simdi onlar düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?