N97 Uygulamaların yükleme yerini değiştirme...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JokerGSM

JokerGSM

Üye
    Konu Sahibi
N97 Uygulamaların yükleme yerini değiştirme...
Arkadaşlar 2 sorum olucak..

N97 ye atıyorum Ovi store dan birşeyler yükledik bir uygulama, bu uygulamanın C değilde E ye kurulmasını nasıl sağlıyoruz ? tabi sadece bu uygulama için değil bundan sonra indireceğimiz diğer tüm uygulamaların Widget lerin E ye kurulmasını nasıl sağları...

Diğer bir sorum ise C: de kurulu olan bir uygulamayı Nasıl E: ye taşırız..Mesela Dün Haritalar uygulamasını güncelledim son versiyonuna sonra bi baktım 9 mb felanmış..Bu uygulamayı ben E ye taşımak istiyorum nasıl yapıcam ?

Yardımlarınız için teşekkürler...

celibar

celibar

Üye
uygulamaların kurulum yerini her zaman kullanıcı ayarlayamaz.bazı uygulamalar vardır; sadece C sürücüsüne kurabilirsin.kurulum yerini değiştirmen imkansız gibi bir şey.bazı uygulamalar da sana kurman için sürücü sorar.C veya E ye kurmanı sorar.kurulu bir uygulamayı başka bir sürücüye taşıyamazsın.

lowenes

lowenes

Üye
Bu lanet olası telefonun sistem C diski E olarak ayarlayamıyor muyuz? 32GB hafıza oluşturmuşlar cihazda ama bir işe yaramıyor sistem çok küçük. Bunun bi programı bi çözüm yolunun olması gerek ya....

Salihç.

Üye
Benide Qt yvklü 45 megebayıt var.

marist

marist

Üye
Arkadaşlar 2 sorum olucak..N97 ye atıyorum Ovi store dan birşeyler yükledik bir uygulama, bu uygulamanın C değilde E ye kurulmasını nasıl sağlıyoruz ? tabi sadece bu uygulama için değil bundan sonra indireceğimiz diğer tüm uygulamaların Widget lerin E ye kurulmasını nasıl sağları...Diğer bir sorum ise C: de kurulu olan bir uygulamayı Nasıl E: ye taşırız..Mesela Dün Haritalar uygulamasını güncelledim son versiyonuna sonra bi baktım 9 mb felanmış..Bu uygulamayı ben E ye taşımak istiyorum nasıl yapıcam ?Yardımlarınız için teşekkürler...
Ovi Storeden İndirdiğin UyguLamaLarın E ' ye yükLenmesi İçin Ovi Storedeyken SecenekLer > Hesap > AyarLar var Ordan SecebiLirsin Ama arkadaşın dediği gibi Bazı uyguLamaLar Otomatikmen C'ye yükLeniyor Sürücüyü Secemiyoruz. Bir Sürücüden Baska Sürücüye TaşınabiLeceqini Sanmıyorum eqeR Varsa öyLe BirSey Banada Lazım. Bide C'ye yükLenen Bir cok uyquLamanın E'ye yükLenmesi için HazırLanmış uyquLamaLar var Forumda. MeseLa Qt , Python vs...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt