N97 Turkcell ile Satista

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pitbull112233

pitbull112233

Üye
    Konu Sahibi
N97 Turkcell ile Satista
Canlı güncellenen ve kişiselleştirilebilen 3,5” dokunmatik ekranlı Nokia N97 akıllı telefona, özel Turkcell imkanları ile sahip olabilirsiniz!

murdybey

Üye
sim kilidi var mı acaba ...deneyen var mı ?

pitbull112233

pitbull112233

Üye
    Konu Sahibi
dur hocam daha bismillah yeni geldi :)

eQooo

eQooo

Üye
mağazada bakma fırsatım oldu gerçekten güzel cihaz...ama ı phone dokunmatik ekranda biraz daha önde...

sinem4159

sinem4159

Üye
Kontratlı 24 ay boyunca ayda 99 TL ‘ye veya 18 ay boyunca ayda 120TL’ye!
· Haftasonu (Cumartesi+Pazar) bedava konuşma, görüntülü görüşme ve SMS bedava!
· Kontrat süresi boyunca her ay 1GB İnternet fiyata dahil!
· 1ay standart Turkcell MobilTv paketi hediye!

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Çok pahalı

alitat

Üye
bence de çok pahalı

amedian

amedian

Üye
mağazada bakma fırsatım oldu gerçekten güzel cihaz...ama ı phone dokunmatik ekranda biraz daha önde...

kesnlikle :oke:

ve artık nokiaya 1500tl gibi hatta 800 tl üzeri para vermenin manasız oldugunu farketmek lazım :ehe

uurza

Üye
Arkadaşlar hepiniz pahalı demişsiniz ama şöyle düşünün bu telefonu almak isteyen bir kişi gidip kaç para vericek?Peşin olarak 1400 civarı tamam çok güzel peşin verebilecek olduktan sonra güzel ama yalnızca telefon alıyorsunuz bu paraya aylık internet paketini 24 ay boyunca aldığınızı varsayın 20 lira desek 480 lira ne yaptı 1.880 c.tesi pazar bedava görüşme ve sms var bunlarda eklenince bence gayet güzel bir uygulama dün gidip cihazı aldım inanılmaz bir alet ne ararsanız var dizayn olarakta müthiş kafasında soru işareti olan varsa kesinlikle düşünmeden alsın.
Saygılarımla,iyi forumlar.

oguziverson

oguziverson

Üye
multitouch özelliği olmadan dokunmatik ekran tel alınmaz bu tel çok güzel herşeyiyle ama dokunmatik ekranı gene başarısız, bnce nokia böle tel yapmasın n96 tipi tipi tellere devam etsin yada adam gibi bi tel çıkarsın 5800 ztn sorunlu bundada kamera kapağı lensi çizio daha dikkat etmeli nokia bnce yoksa iphone a rakip olamaz ama n97 çok gzüel tel genede:oke:

arslansem

arslansem

Üye
Süper duruyor ama ya :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt