N97 TR DE TEK !! . Buyrun ..

Sponsorlu Bağlantılar

dj123

dj123

Üye
    Konu Sahibi
N97 TR DE TEK !! . Buyrun ..
Nokia Orjinal N97 Telefondur Elimde 10 Adet bulunmaktadir
Türkce Menu yuklenebilir istenilirse

Siyah Ve Beyaz Renkleri Vardir ( 5 Adet Beyaz 5 Adet Siyah )

Fiyat Pesin : 1000 Tl
12 Taksitte 1100 TL

A-GPS ve Paylaşım

Nokia N97 dünyanın en gelişmiş mobil bilgisayarı olarak lanse edildi. QWERTY klavyeye ile 3.5” dokunmatik ekrana sahip internet bağlantısı ve paylaşım özellikleriyle dikkat çekiyor. Tanıtımındaysa vurgulanan konu “social location”. Bütünleşik A-GPS algılayıcısı ve elektronik pusulasıyla konumunuzu tespit ediyor. Nokia N97 kolayca sosyal ağlardaki bilgilerinizi, durumunuzu güncellemenize ve arkadaşlarınızla gerek konumunuz gerekse de fotoğraf, video gibi dosyalarınızı paylaşmanıza olanak verir.

Geniş Ekran ve Internet Olanakları

16:9 geniş ekran sayesinde web servis ve favori sitelerinizin widget araçlarıyla arayüzü kişiselleştirebilirsiniz. Tarayıcı aracılığıyla internette gezinebilir, flash videoları izleyebilir ve oyunlar oynayabilirsiniz.

İster Dokunun İster Klavye Kullanın

İsterseniz sahip olduğu QWERTY klavye ile SMS, e-posta ya da herhangi bir yazı gönderin isterseniz dokunmatik ekran arayüzü ile bu keyfi yaşayın.

Doldur Doldurabildiğin Kadar
Nokia N97 48 GB depolamayı destekliyor. 32 GB dahili hafızası bulunan ürün 16 GB micro-SD kart ile genişletilebiliyor.

Bu büyük hafızayı müzikle doldurup 1,5 Güne kadar müzik dinleyebilirsiniz. Nokia N97 yüksek kalite Carl Zeiss merceği ile 5 megapiksel kameraya sahip. DVD kalitesinde video yakalama özelliğine sahip. Ortam dosyalarınızı HSDPA ve WLAN üzerinden paylaşabilirsiniz.

ediesel

Üye
dostum bu tel daha Türkiyede çıkmadı sen neye göre satıyorsun onu anlayamadım kaydı kuydu hiçbişeyi hakkında bilgi vermemişsin sarı çizmeli mehmet ağa yani insanlar 100 er lira verecekler garantisi nerde ? tüm bunların cevaplarını vermen lazım bence

blackcastle

blackcastle

Üye
Yani Benceda Türkiye;ye Nasıl getirdin? Bir Kişi 1 tane kayıt ettirebili sen 10 tanesini nasıl kayıt ettirdin?

ediesel

Üye
Yalan işte dostum. Kandırmaca bunlar. Doğru olsa bile önemli olan kayıt olayı. Kime nasıl kaydettircen?

dogmus

Üye
türkçe dil nasıl yüklüyon mesaj atarmısın :)

alpheratz

Üye
bende doğubank da sordum 1250 tl ye veriyorlar.Adam pasaport kayıdı falan var dedi sen sadce turkcell'e gidip 5 tl verip kaydını yaptıracaksın dedi ama ben pek inanamadım daha doğrusu.Garantilisini turkcell den 1600 tl ye alırım daha iyi bu durumda :)

arifkemal

Üye
bende doğubank da sordum 1250 tl ye veriyorlar.Adam pasaport kayıdı falan var dedi sen sadce turkcell'e gidip 5 tl verip kaydını yaptıracaksın dedi ama ben pek inanamadım daha doğrusu.Garantilisini turkcell den 1600 tl ye alırım daha iyi bu durumda :)

pasaport kaydı var demişse zaten senin turkcell e gidip yaptırmana gerek yok. pasaport kaydı o demek zaten. adam kandırmış:D türkcell e gidip 5 tl verip yaptıracağın sırada senden pasaportunu istiycekler zaten:D bende doğubanktan ısmarladım birtane geldi , 1100tl ye. açtım kutuyu arapça qwerty kalvye ama işletim sistemi türkçe. türkçe olmasada yükleniyor dert değil. :D dubaiden gelmiş ürün. birde made in china.kalite olarak bişi farketmiyo ama ilerde satarken illaki , made in china ve karakterlerden dolayı para kaybedilir. üstelik 1000-1200 tl verilecek herhangi bir cihazda garanti olması şart. turkcell den 729euro ya almakla yanında 2 yıl garantiyide 300 -400tl ye getirmiş oluyorsunuz. ileriyi düşünün alırken. yurt dışından gelen herhangi bir telefonda bozulması durumunda mininmum 100 maksimum 500 tl harcarsınız . kvk v.b firmalarında çoğu zaman ürün arızasından dolayı ürünün yenisiniyle değiştirilmesini oldukça desteklediğini de unutmayalım.

karanalp

Üye
beyaz n97 varsa uygun fiyata alaıym ara beni 0546-4254954

ergen_sadullah

Üye
İlgilenen arkadaşlar......
Satılık 3 günlük N97 war kutusunda orjinal 3 yıl garantili
ilgilenen arkadaşların telefonlarını ßekliyorum....
0536 895 42 66

sonkral55

sonkral55

Üye
arkadaslar n98 ve n900 cıktı ya sız turkıyede yasamıyomusuunuz.n97 marketlere geldı neredeyse gıdın magazadan saglam alın yaa
ben aldım ıkı hafta once 1500 tl ye heryerde var ınternetı bosverın .saygılar

Lion Heart

Lion Heart

Üye
n98 çıkmadı daha tanıtılmadı bile. 2010 da tanıtılacak muhtemelen 2. yarısınbda.

Takipçi Satın Al

Üst Alt