n97 office programı..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

escape_21_

Üye
    Konu Sahibi
n97 office programı..!!
selam arkadaşlar cihazıma uyumlu offic programı arıyorum siteden iki dosya indirdim ancak olmadı birinde telefonunuza uyumlu değil dedi diyerinde 6 versiyonunda ise sertifika hatasıverdi..
yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat, arici77 ve kendim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kardeş telefonun menüsünde indirme dye bir klasör var..onu aç wi-fi de açık olsun..seçeneklerden güncelle de ve uygulamalara gir işin içinde ücretsiz indirebilirsin..

escape_21_

Üye
    Konu Sahibi
denedim olmadı önce onu denemiştim gene sertifika hatası vermişti bende forumda vardır diye foruma yzdım varmı başka bi önerin. ilginiz için teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sertifika hatası vermemesi lazım..çünkü nokianın sitesinden indiriyorsun..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Üzgünüm başka da yardımcı olamam.
Mutlaka çıkacaktır yardımcı olan biri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim dediğim şekilde yapamazsan başka yapamazsın..

escape_21_

Üye
    Konu Sahibi
benim dediğim şekilde yapamazsan başka yapamazsın..

sizin dediğiniz gibi defalarca denedim ama sertifika hatası veriyor temel office yüklü olmalı sanırım programın ismi var.. neden hariçten yükleyemiyorum..?
yani güncelleme dışında..?
diyer telefonlara yukleniyor sanırım.. :(

kumuks

Üye
Arkadaşım,kendi ofis programında güncelle var..oradan yapıyorsun dimi..? sorun cıkması imkansız...birde şöyle dene;

araçlar-uyg.yöneticisi-yükleme ayarları-yazılım yükleme"tümü" yapıcaksın. birde böyle güncellemeyi dene..büyük ihtimalle yükleyecektir.kolay gelsin :)

SERSEM35

Üye
arkadaşlar,n97 de çalıştı program ingilizce....sertifalandırma sonucunda problem veriyor ancak yine de opda size yeni bir sertifika veriyor onu yukleyin,teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt