Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n97 office programı..!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
escape_21_
Üye
Konu Sahibi
n97 office programı..!!
selam arkadaşlar cihazıma uyumlu offic programı arıyorum siteden iki dosya indirdim ancak olmadı birinde telefonunuza uyumlu değil dedi diyerinde 6 versiyonunda ise sertifika hatasıverdi..
yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden teşekkür ederim..
Nadir
Emekli Yönetici
Kardeş telefonun menüsünde indirme dye bir klasör var..onu aç wi-fi de açık olsun..seçeneklerden güncelle de ve uygulamalara gir işin içinde ücretsiz indirebilirsin..
escape_21_
Üye
Konu Sahibi
denedim olmadı önce onu denemiştim gene sertifika hatası vermişti bende forumda vardır diye foruma yzdım varmı başka bi önerin. ilginiz için teşekkürler
sizin dediğiniz gibi defalarca denedim ama sertifika hatası veriyor temel office yüklü olmalı sanırım programın ismi var.. neden hariçten yükleyemiyorum..?
yani güncelleme dışında..?
diyer telefonlara yukleniyor sanırım..
kumuks
Üye
Arkadaşım,kendi ofis programında güncelle var..oradan yapıyorsun dimi..? sorun cıkması imkansız...birde şöyle dene;
arkadaşlar,n97 de çalıştı program ingilizce....sertifalandırma sonucunda problem veriyor ancak yine de opda size yeni bir sertifika veriyor onu yukleyin,teşekkürler