n97 nin mi dokunmatigi yoksa 5800 dokunmagi mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
n97 nin mi dokunmatigi yoksa 5800 dokunmagi mi
arkadaşlar bi arkadaşla idda ya girdik de 5800 mi yoksa n97 nin mi dokunmatigi iyi diye bence n97 zamanında nokia nin amiral gemisi sıfatıyla piyasaya çıktı o yüzden n97 daha iyi diye düşünüyorum tabi sizinde yorumlarınizi bekliyorum

HakaN-06

HakaN-06

Üye
2side basmatik ama n97 mini vardı sınıftan birinde, telefonun ekranına basınca tuşlu gibi içine göç üyordu. Yeni güncellemelerle 5800ın dokunmatigi daha iyi bence

oleytoo

oleytoo

Üye
saçmalamayın tabiki de n97 .

anılbaran

anılbaran

Üye
ya her sey bıttı bı bu kaldı zaten hayert bısı ha :D ben ılk n97 cıktıgında ıncelıdım cok ıyı degıldı 5800 da oyle ılk cıktıgında oyleydı sonra n97 ye noldu bılmem ama 5800 ın kı baya gelıstı dıye bılıyorum benımkının dokunmatıgınden memmunum gayet hızlı bana gore :oke:

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bnce 5800..

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
ama 5800 kalem var hani güvenmemis ki dokunmatige koymuş hem donanımsal bi özellik dokunmatik yazılımla pek alâkası olmaz diye düşünüyorum

anılbaran

anılbaran

Üye
bırazcık versıoyonlarda dokumatık hassalastırılmıs dıyo arkadaslar hem cfw lerde dokunmatık tepkıme hızı artırma modu oluyo bıraz fyadası oluyo yanı yazılımın :oke:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
en iyi 5230 un dokunmatigi :)

Lenneth

Üye
2'side resistif, kısaca aynı ve berbat.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
    Konu Sahibi
bu konu delini teki kuyuya tas attıya döndü heralde

ultrayer6

ultrayer6

Üye
ama 5800 kalem var hani güvenmemis ki dokunmatige koymuş hem donanımsal bi özellik dokunmatik yazılımla pek alâkası olmaz diye düşünüyorum
Dokunmatige güvenmeyip kalem koymak? Saçmalama lütfen. Ekran rezisif olduğu için koymuş olmasın kalemi?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ben n97 mini kullanıyorum resmen bastırmatik oldu :) ayrıca kıs ayinda ayrı bi zorluğu oluyor :):)

EFG_07

EFG_07

Üye
n97 dokunmatik ekranı nasıl bilmiyorum ama 5800 ın dokunmatiği gayet iyi forumlarda okumuştum doğru daha önce ki versiyonlarda kötüymüş daha sonra gelen güncellemelerle daha iyi olmuş ben telefonu aldığımda son versiyon yüklüydü ve dokunmatik ekranıda gayet iyi herhangi bir gecikme veya algılamada hiç sorun olmuyor

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Kullanılan ekranlar aynı ikiside basmatik ama 5800 yazılımla daha iyi duruma getirildi... Yani 5800 v52.0.007... :D

phasan

phasan

Üye
n97 dokunmatigi iyi ben kullaniyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt