n97 nin bootloader na ulaşıldı...!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
n97 nin bootloader na ulaşıldı...!!!
arkadaşlar az önce yabancı bir sitede gözüme çarptı ve merak edip okudum.ve gerçekten inanamadım n97 nin boot una ulaştığını ve bunu androidi destekliyebilecek şekilde değiştirmek ve ekran kamera vs. driverlarını symbiandan androide portlamak için yardım istiyor bu gerçekmi yoksa sadece bir aldatmaca mı ben karar veremedim...ilgilenenler için:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
istedigi kadar ulaşsın.android o donanımda dogrudüzgün çalışmaz.portlansa bile symbiandan bile daha az uygulama çalıştırır.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece paylaşmak istedim belki symbiandan sıkılanlar olmuştur s60v5 kullanıcıları için yeni bir heyecan arayışı işte :D hem bakarsın s60v5 e yapılırsa symbian^3lü n8 c7 gibi üstün donanıma sahip cihazlarada yapılabilir..sonuçta adroidin uygulama ağı oldukça gelişmiş eminim symbiana alternatif arayan birçok kişi vardır

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben sadece paylaşmak istedim belki symbiandan sıkılanlar olmuştur s60v5 kullanıcıları için yeni bir heyecan arayışı işte :D hem bakarsın s60v5 e yapılırsa symbian^3lü n8 c7 gibi üstün donanıma sahip cihazlarada yapılabilir..sonuçta adroidin uygulama ağı oldukça gelişmiş eminim symbiana alternatif arayan birçok kişi vardır
S^3 lere olursa onlarda da bir derece güzel olur.çünkü android en performanslı en aşagı 800 mhz de çalışır.

ibrahimibil

ibrahimibil

Üye
ne yanı n97 ye s'3 atabılecekmıyız?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ne yanı n97 ye s'3 atabılecekmıyız?
hayır.eger gerçekten bootu kırıldıysa (yani başka işletim sistemi yüklenebilecek hale geldiyse) bile S^3 ü kaldıramıcagı için yüklenmez.ama donanımları uygun bir işletim sistemi yüklenebilir.

oleytoo

oleytoo

Üye
cfw ciler bi bakar işallah bu olaya

anılbaran

anılbaran

Üye
forumda dogru düzgün cfw ustaları kalmadı zaten cogu sattı teli kurtuldu yada emege saygısızlık yüzünden bu işlere bakmıyo eskisi gibi bakan yok eger n97 kırıldıysa 5800 kırılmış demektir

serhat904

serhat904

Üye
hadi bakalım telefon yeni işletim sistemi istiyor :D

Del Rey

Del Rey

Üye
Ya arkadaşlar hiç yoksa 5800 yazılımını C5-03e C6 yazılımını X6 ya yükleriz. Ayrıca Android 1.3 kaldırır bizim telefonlar.

xnomadx

xnomadx

Üye
inşallah birşeyler başarırlar.

ygr

Üye
mantıklı...

mstf_l

mstf_l

Üye
burda ne denir
Yıl olmus 2011 hala s60v5 e android portlamaya calısanlar var :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt