Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N97 mini v11.0.102 bu yazılım normal mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih82
Üye
Konu Sahibi
N97 mini v11.0.102 bu yazılım normal mi
dün n97 mini aldım ve yazılımı v11.0.102 geldi ancak bu yazılımı navifirmde aradığımda bulamadımbu sizce normal mi cihazım kvk bu kadar telefon kullandım ancak buna aklım ermedi bir yorum yaparmısınız
Nadir
Emekli Yönetici
rm-553 var onda Türkçe yok
rm-555 var onun son sürümü 11.0.45 var..
fatih82
Üye
Konu Sahibi
cihazım rm-555 ve yazılımı dediğim gibi v11.0.102 bende şaşırdım product kodu ile bide nokia sitesinden sorgulayacağım
TheDarKinq
Üye
bu yazılımı nokia cıkardı ama duyurmadı mesala n97 için 21.0.045 var ama bide 21.0.102 var nokia bunları indirime sunmadı.tek bi farkı var ücretsiz navigasyon entegre edilmiş.
fatih82
Üye
Konu Sahibi
borbey tamamda ben cihazı hackleyemeye çalışıyorum yazılımı indirdim ve türkçe dosyaları ayıklamaya çalışıyorum eğer hack etmeyi başarırsam bunu sitede yayınlayacam
hakanaras04
Üye
bende aldım benim versiyonda aynı navifirmden hangi versiyonu indireceğim
versiyonun 11.0.45 yada 11.0.102 ise hiçbirşey yapmana gerek yok yeni yazılım cıkınca yüklersin.
hakanaras04
Üye
yanni bu versiyona birşey yapamıyormuyum 11.0.102 . navifirmde bu vesiyon yok eski versiyonu indirsem olurmu
realcrime
Üye
Bende Bu Sabah Update Ettim Cihazı Yeni Versiyon ile Gelen Ek Bir Özellik Yok Şöyle Göze Görünen ama Deneyip Görücez Ayrıca Telefonu Hacklemedim Düşünmüyorum da ve İngilizce Kullanıyorum Hala xD
efsanekomutan
Üye
yazılım normal
boramir1981
Üye
RM-553 olan N97 mini'ye RM-555 yazılımı atsak sıkıntı olurmu