Telefon Tavsiyesi N97 mi x6 mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
N97 mi x6 mı?
Arkadaşlar bu 2 telefon arasında kararsız kaldım 2side satılık buldum 2. el ler ikiside çok temiz n97 32 gb hafızalı olandan x6 ise 16 gb olan.Çok kararsızım sonuçta n97de klavye ama x6nında ekranı ve tasarımı var Sizce hangisini alayım fiyat olarak ikiside çok yakın.

boroborox

boroborox

Üye
bence ikisinide alma ama illa alıcam diyosan x6 yı tercih et daha hızlı ve dokunmatiği daha iyi

AndroidOne

AndroidOne

Üye
ikiside iyi değil number one Nokia c6-01

Lenneth

Üye
2'sininde devri geçti ama illa biri tercih edilecekse X6 yı tercih ederdim, en azından bastırmatik değil.

trecool

trecool

Üye
evet ekran yüzünden x6 bide n97 çok kaba

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
X6 derim N97 alınmaz.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
N97 nin klavyesi ve hafıza olarak 2 kat hafızası var ama x6 sanırım bi ekran yönünde gelişmiş değilmi?

pRime.

pRime.

Üye
ikisi arasında x6 ama bence bunları alacağına çok daha iyi olan c6-01 almanı yavsiye ederim.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
ikisinden birini almam lazım.

pRime.

pRime.

Üye
Ozaman beklemelisin bence yeni telefon gelmesini, alacağın telefon eski ve dediğim telefonun çok gerisinde kalıyor.

7Fun

7Fun

Üye
bn olsam 2. el n8 alırdm 500 600 civarı:good:

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
Tabiki x6

phasan

phasan

Üye
n97 al derım

onurhankahya35

onurhankahya35

Üye
x6 ekran kapastiftir n97 ise rezistif netten arastrrsan iki ekran farkini anlarsin rahatca ... birine dokunysun otekine resmn bastrysun ekran kalitesi cok bariz ... x6 nin kndi hafizasi 16 gb tır ... n97 nin alttaki klavyesi zamn icinde resmn yalama yapiyo bu saatten snra aslnda ikiside alnmz ama illa biri diyosan kesnlkle x6 ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt