hayır n97 daha iyi paran varsa n8 aL

mehmet abi illa satıcan yani n97 yisonrada x6 nın şu sorunu bu sorunu diye gelicen
neyse de sen satma n97 yi kalsın iyi telefon n97 var daha ne istiyon ama yinede sen bilirsin yani.
![]()
mehmet abi illa satıcan yani n97 yisonrada x6 nın şu sorunu bu sorunu diye gelicen
neyse de sen satma n97 yi kalsın iyi telefon n97 var daha ne istiyon ama yinede sen bilirsin yani.
![]()
valla ben nokıa cıyımSakın x6 alma n8 de alma 250daha koy i9000 al super makina.

sis falan vardı die biliorm oda 9.4 değilmix6 aLacagına 5800 aL daha iyi ^^. x6 .SiS biLe caLıStıRmıyoR ^^.

x6 aLacagına 5800 aL daha iyi ^^. x6 .SiS biLe caLıStıRmıyoR ^^.

x6 yla 5800 ın herşeyi aynı .sis nasıl çalıştırmıyor oda s60v5 ??![]()
valla ben nokıa cıyım
--------------- Ekleme ---------------
sis falan vardı die biliorm oda 9.4 değilmi![]()
) fakat 5800la aynı yazılım var hmen hemen herseyi aynı. Ama bi bakma şansın varsa galaxys e bi bak. Haa illa nokia diyorsan yeni işletim sistemi diye bişeyler var forumda onu bekle derim.Yaw aslında x6da güzelde sen samsun.gu bi düşün derim şekil olarak x6 nokianın en şekil telefonu (şekli biraz daha güzel sağından solundan kalem çıkmıyor en azndan
) fakat 5800la aynı yazılım var hmen hemen herseyi aynı. Ama bi bakma şansın varsa galaxys e bi bak. Haa illa nokia diyorsan yeni işletim sistemi diye bişeyler var forumda onu bekle derim.
yav tamam haklısın ama sımdı kuzenım wave2 aldı telefona yuklencek bıse yok oyunları bımbırturlu engellerı asarrak yukluosun yanı kısıtlı ama nokıa oylemı yukle babam yukle tema oyun uygulama. Bence nokıa kolay kullanımdan kaybedıor mıllet zor olanı gozunde yuksek tutuyor.
ama ben illa nokia alacam aga diyorsan sen bilirsin