Telefon Tavsiyesi n97 mi 5800 mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

celibar

celibar

Üye
5800 biraz sorunlu sanırım.forumda en çok şikayet edilen telefon 5800.tabi bunun nedeni çok kişide olduğundan dolayı sorunlu telefon oranının çok olmasımı?

fatmaa25

Üye
Merhaba Arkadaslar ;
Yorumlarınızı okudum .Bende sizler gibi tereddute düşmüştüm.Ancak 2 gun once sorsanız 5800 Mı n97 mı diye düşünüyordum.Ancak bir arkadasımın tavsiyesi ile Atakoydeki Atrıum carsısında bulunan Turkcell bayine gittim.Cok yardımcı oldular .Cihazı acıp gosterdiler.Bi baktım n97 ye ucuk paralar vermeye değmez .Aynı ozelliiklere sahip ihtiyacımı karsılayan bir cihaz olduğu için tereddutte kalmadan 5800 'ı aldım.Tabii fiyatında ikna olmamda rolu buyuk :)

480 tl nakit fiyata verdiler.Hemde eski takozum daki numaralarımı ucretsiz 5800 'a aktardılar.Cok memnun kaldım.
benim gibi uygun fiyata bulursanız bence 5800 kacırmayın derim..

WitchKing

Üye
bence 5800 Progressivity abim gibi düşünüyorum n97 nin en büyük artısı klavyesi var onun dışında aynı 5800.

Progressivity

Progressivity

Üye
5800 biraz sorunlu sanırım.forumda en çok şikayet edilen telefon 5800.tabi bunun nedeni çok kişide olduğundan dolayı sorunlu telefon oranının çok olmasımı?

çok güzel bir noktaya değindin arkadaşım 5800 kullanıcısı çok fazla ama telefon hakkında bilen de bilmeyen de yorum yapıyor ve telefon sorunlu gösteriliyor aslında öyle değil bir o kadar da N97 kullanıcısı olsa eminim N97'de de çeşit çeşit bir sürü sorun olurdu telefonu pahalı kılan şey N serisi olmasından başka bişey değil 5800 ile teknik özellikler açısından kıyaslandığında her açıdan üstün olmadığı ortada
+ yanları; depolama alanının 16 gb daha fazla olması, klavye ye sahip olması, kamerası ve tasarımı
işlemci açısından N97 ARM11 434Mhz, 5800 ise ilk çıktığında 369Mhz idi fakat artık son çıkan fw'lerde 5800 işlemcisi de 434Mhz hızında çalışıyor yani bu saydığım pozitif yanlar için o fiyat farkını vermeyi düşünüyorsanız tabikide bu sizin kararınızdır zevk meselesidir tartışılmaz ama mantıklı bir seçim yapmak isterseniz şimdiden size 5800 dünyasına hoşgeldiniz diyebilirim :)

N97 hakkında birçok kritik okudum ve özellikle işlemci açısından hayal kırıklığı yarattığı söyleniyor belki daha sonra çıkacak fw'lerde işlemci hızı arttırılabilir bunu bilemem ama N97'ye verilecek para ile çok daha canavar gibi telefonlar alınabilir.

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Veya biraz daha bekleyip bence HTC EVO 4G Al süper telefon..

varyou

varyou

Üye
arkadaslar görünen özellikler aynı olabilir ama görünmeyen özellikleride var n97 nin adresine girin karsılastırın bence n97 süper

Şehriyar

Şehriyar

Üye
n97

americanboy

americanboy

Üye
n97 o parayı hakedecek özellikler sunmuyo ona nazaran bi iki özellik haricinde başka farkı olmayan 5800 daha mantıklı

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
n 97 tabiki

varyou

varyou

Üye
n97 anlatılmaz yasanır 5800 ne ya onun yanında karizma yaa :D parası olupta n97 almayana küfür ederler :D

bursacity

bursacity

Üye
2 side aynı be kankaD:D:D

Progressivity

Progressivity

Üye
hele artık 5800'a C6 fw si geldi ya artık kimse kalkıpta klavye + 5mp kamera için 500tl daha fazla vermez sanırım :D

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben aldım n97 ve 1 ay sonra sattım parasını haketmiyo çok sorunlu şimdi 5800 var ve sorunsuz hackli çalışıyo n97 bi kaç özelliği fazla ama değmezmiş. yorumlarnız için teşekkürler.

Zigore

Üye
n97'yi 5800'la kıyaslamak bile hata bence! =)) Her açıdan N97 daha ii.. 5 MegaPixel kamera, 3.5 inç ekran, 32 GB dahili hafıza, kinethic scrolling, klavye vb.... ve daha birçok şey var! Karar elbette senin ama 5800 alırsan pişman olursun çünkü 5800'ın artık değeri kalmadı. Evet, n97'nin de değeri düşüyor ama en azından N97 alırsan daha 2-3 yıl rahatlıkla kullanabilirsin ve 2-3 yıl içerisinde n97 hala gözde telefonlardan BİRİ olur... üstelik 5800 n97'den kalın .. n97'nin hem özelliklei daha fazla (iyi) hem de kaydırma kapağı olmasına rağmen daha ince! BENCE NOKIA N97 ....

fark_lı_13

fark_lı_13

Üye
n97 tabiii:oke:

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
nokia n97 daha iyi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Burda önemli olan ihtiyaç ve maddiyat...eğer maddi ve manevi olarak hazırsan tabiiki ikisi arasından sana n97 al derim.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
gereksiz bi soru bence paran varsa n97 al yoksa 5800 al.Yada ikisini de alma samsung wawe al

notend

Üye
5800 daha kullanışlı daha şık bi telefon n97 de ise kamera biraz daha yüksek ve bir iki fark var bence 5800 daha uygun hem fiyat açısından hemde kullanım açısından ama para durumunda sıkıntı yoksa n8 c6 c7 birini al derim

selinn2

selinn2

Üye
n 97 al

Üst Alt