Telefon Tavsiyesi n97 mi 5800 mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
n97 mi 5800 mı ??
n97 mi 5800 mı ??

The Lich King

The Lich King

Üye
n97 alabilirsen onun yerine iphone al derim :ehe

Progressivity

Progressivity

Üye
illa nokia alacaksan n97 alacağına 5800 al daha iyi n97'nin klavyesi dışında çok büyük bi artısı yok o kadar fark vermene de gerek yok yada x6 al ama n97 alma bence

turkemrah

turkemrah

Üye
aradaki fiyat farkı çok fazla... çevremde 5800 kullananlar var, hepsi de memnun... bütçeye bağlı, ama bence 5800... ben de aynı tereddütteydim, mali nedenler ve uygun özellikleri de olması nedeniyle 5800da karar kıldım...

futbol123

futbol123

Üye
n97 tabiki 32gb hafızası var

haltie

haltie

Üye
n97 tabiki hafıza kamera işlemci klavye

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n97 forever bi kere kamera farkı var :oke:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n97 mini

muratferay

Üye
elimde yurt dışından Gelme n97 var arkadaşlar dokunmatik olduüu iÇin kullanamıyorum ürün hiç kullanılmadı wifi tv Çift sim var tr den kayıtlı Takas düşünüyorum eğer düşünen olursa özel msj da atabilir takas tekliflerine acığım

salih1906baba

salih1906baba

Üye
n97 elbette .. herşeyiyle

haltie

haltie

Üye
N900

Symbian S60 işletim sistemi arayüzünü kullanması beklenilen Nokia N900, ilk olarak T-Mobile USA operatörü ile sözleşmeli olarak Eylül ayında satışa sunulması bekleniyor. Asya, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinde ise Ekim ayında satışa sunulması beklenilen cihazın ön plana çıkan özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

• 3,5 inç dokunmatik ekran
• 800 x 480 piksel ekran çözünürlüğü
• Dört bant GSM bağlantısı (850 / 900 / 1800 / 1900 MHz)
• Üç bant UMTS / HSDPA bağlantı (900 / 1700 / 2100 MHz)
• GPRS
• Wi-Fi
• Accelerometer
• Mobil Firefox 3 Flash Player 9,4 Desteği
• Çoklu işlem olanağı
• VoIP desteği,
• Kapaklı 5 Megapiksel kamera ( LED Flaş ve Otofokus özelliği )
• OMAP 3430 işlemci
• 1 Gigabayt sanal bellek
• 32 Gigabayt dahili bellek
• 16 Gigabayt MicroSDHC kart desteği
• 1320 mAh pil
• Boyutlar: 111 x 59,7 x 18,2 mm

• Ağırlık: 180 gram

N8

Meamo işletim sistemli dokunmatiği N900 ile birlikte tüm dikkatleri üzerine toparlamayı başaran Nokia firmasının yeni dokunmatiği ile ilgili özellikler internet ortamına sızdırılırdı. Nokia’nın yeni amiral gemisi olduğu iddia edilen ve N8-00 kod adıyla hazırlıklarına başlanılan cihazın sızdırılan cihaz görüntüleri ve cihaza ait olduğu özellikler ile daha da inandırıcı bir hal alıyor. N8-00 kod adıyla hazırlıklarına başlanan cihazın ön plana çıkan ve sızdırıldığı iddia edilen özellikleriniyse şöyle sıralayabiliriz;

• 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera (Carl Zeiss lens, xenon flaş ),
• 4.0 inç dokunmatik Kapasatif ekran,
• Symbian ^3 işletim sistemi,
• 3G görüntülü görüşme için ön kamera,
• HDMI çıkışı,
• HD video kaydı ve oynatma,

Progressivity

Progressivity

Üye
N900 gibi bir telefona o batarya yetersiz 5800 a bile yetmiyor o batarya :D

Adilx05

Adilx05

Üye
N97 Kesinlikle tavsiyemdir eğer Zora Alışıksan Ama Basit Olsun Benim Olsun Diyosan 5800 ...

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Bu 5800da baya abartıldı yakında 5800mı? Bilgisayar mı ? Diyeceksiniz ha :D Tabiki N97 Arasında dağları bırak Ülkeler kadar fark var :)

Progressivity

Progressivity

Üye

evet halit okudum kardeşim o haberi de ama N900 kullanan arkadaşlarım hiçte böyle bir verim elde edememişler bir symbian işletim sistemi kadar batarya tüketmese de yine N900 gibi devasa bi telefona o bataryanın az olduğunu düşünüyorum :)

--------------- Ekleme ---------------

Bu 5800da baya abartıldı yakında 5800mı? Bilgisayar mı ? Diyeceksiniz ha :D Tabiki N97 Arasında dağları bırak Ülkeler kadar fark var :)

neymiş o ülkeler kadar fark acaba ben hiçte o kadar büyük farklar göremiyorum aralarında 800 milyon kadar fiyat farkı var sadece onu diyorsan evt ama işletim sistemi açısından hiç bi fark yok, ekran çözünürlüğü desen aynı, sadece işlemci farkı var ve de tasarım onun dışında hiç bi fark yok 5800'ın abartılması çok normal çünkü bu fiyata bu kadar özellik içeren bir telefon daha yok piyasa da

echb0x

Üye
n97 MİNİ !

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Tabi ki 5800 Çok iyi ondan şüphem yok ama N97 almaya bütçesi yeten biri Allah aşkına Neden 800TL farkı olan bi telefonu kıyaslasın..Yanlış mı düşünüyorum :)

haltie

haltie

Üye
n97 her anlamda üstün artıları çok fazla yoksa neden fiyat farkı olsun ;):ehe

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Sorumu mu beeeeeeeeeeeeeeeeeee n97 BU ALEMDE Bİ ALEM

Üst Alt