N97 mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
N97 mesaj sorunu
arkdşlr msjların glen kutusunda msjlar geldikçe sırayla düşüyo ya gönderme saatine sıryla düşüyo bnm telefonda öle bşy yok yha karışık geliyo nebiçm bi iş anlamadm şimdi telefona bi msj glyo 50 ttane gelen msj war gelince 51 oluyo ama en üst sırada olması lazımken sn gelen msjın orta srıalrda alt sıralrda karışık yerlerde oluyo bunu 5-6 mjda bi böyle yapıyo yardm edn kafayı yicem 250 msjın içinde yeni geln msj nerde dye aramk istmym

ftsrn123

ftsrn123

Üye
telefonla ilgili bir sorun yok çoğu arkdaş şimdi yazar saat ayarlarnı +2 + 3 yap die ama sorun oparatörlerin saatlerinde tüm telefonlarda var... ( saata e göre sıralayanlar.. mesala iphone da olmaz çünkü gelen mesajı direk gelme sırasna göre sıraya koyuyor) biliorsan saatler 1 saat ilerimi gerimi ne alındı ondan sonra oparatör saatleri değşmedi ve arada hala arkadan gelio

diyorsan benimkide iphone gibi olsn :D

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...mesaj-yukle-ve-mesajlasmaya-basla-409734.html

buyur :D ama bu malesef demo ve gelen mesajları progrmaı kapattıktan sonra giirp tekrar göremiorsun ama açık bırakırsan programı kullanırsın ama ne bilim karşılıklı mesajlaşmalarda kullanabilrsn ben aynı anda 2 kişiyle konuşurken çok kullanıorum bir üstte ona dediğimi göre bilmek için :D

eğer indirirsne bazı arkdaşlar bazı sorun lara karşılaşmış türkçe karakter flan felen....
ben c6-00 kullanıyorum ve hiç bir sorunla karşılaşmadm :D
not: telefona kurduktan sonra günccellersen programı yeni skinlerde gelcektir..

ama illa saat ayarlınıda istiorsan benimki GMT +2 ANKARA ya göre ayarlı vve çok nadir arada bir karışıyor ..

djdeycan

djdeycan

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dedğn programı yaptım ve oldu

ayca456

ayca456

Üye
telefonda msj atmak istiyorum belki 10 kere göndere bsıyorum gitmiyo. sebeke ayarlarını ypmama rağmen bunu yapıyo. tekrar gönder diyor sürekli ne yapacağımı şaşrıdım. lütfen biri yardımcı olabilirmi

Lacrymosa

Üye
Mesaj listemeleme modunu tarih yap. Bu kadar basit. Mesaj okumak için bile 3. parti program mı kullanacaksınız...

jigsaw_54

Üye
telefonda msj atmak istiyorum belki 10 kere göndere bsıyorum gitmiyo. sebeke ayarlarını ypmama rağmen bunu yapıyo. tekrar gönder diyor sürekli ne yapacağımı şaşrıdım. lütfen biri yardımcı olabilirmi

dokunmatikten oluşan bi sorunu kastediyorsan mesajı yazdıktan sonra yeşil tuşa basmayı dene direk gönderme işlevi de görüyor (bu özellik hemen hemen tüm nokialarda var)..
birde eğer mesaj gönderirken telefona mesaj gelirse otomatikman mesajı erteliyor bu da N97nin eksi yönü 6230 da bile böle bişey olmuyor :) gülü seven dikenine katlanırmış boşverin :):tebessüm:

ayca456

ayca456

Üye
bence onunla alakası yok . offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt