N97 MAP güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazarcep

hazarcep

Üye
    Konu Sahibi
N97 MAP güncelleme
Merhabalar,

MAP ı güncellemek istiyorum ama yapamıyorum.

Nasıl yapılıyor acaba bu son sürüm olan ücretsiz navigasyon, konumum olanı kurmak istiyorum.

cuneyt22

Üye
Bilgisayarına ovi suiti kur. Telefonunu PC suit modunda bağla daha sonra ovi suit progamında yazılım güncellemeleri var. İlk olarak ovi maps 'ı güncelle ücretsiz navigasyon maps 'ını yükleyecek telefonuna, bu işlemi yaptıktan sonra Yazılım güncellemeleri' nin yanında Haritalar var. Buradan da en son güncel haritanı yükle. Aynı bölümde Sesli Yönlendirme Dilleri var. oradanda türkçe bir kadın var onu seç ve yükle.

Bu işlemlerden sonra Telelefondan Haritaları (ovi maps) aç, ayarlar bölümünden navigasyon' a gel. Sürüş rehberi ile yürüme rehberini ayarla. Aynı yerde Haritalar ve Rotalar var oradaki ayarlarını yap. Kolay gelsin.

hazarcep

hazarcep

Üye
    Konu Sahibi
Yaptım eyvallah da şu güncel konumum var onu yapamıyorum hala İstanbul Eyüp de bir yerde ama haritalar tamamen değişti.

Harita, Araba, Diğer filan çok şey geldi ama hala güncel konumum yok.

cuneyt22

Üye
hocam yeni güncel konumunu bulana kadar program her acılısta en son buldugu güncel konumu acar. gps baglantısı kurulana kadar güncel konumunu götermeyecektir. internet paketi kullanıyorsun yardımlı şebeke üzerinden gps i acmalısın.

A-gps acmak icin
Ayarlar / telefon / uygulama ayarları / konumlama yöntemleri / yardımlı gps - tümleşik gps- şebeke tabanlı
bunların 3 ünüde sec

ayrıca ovi maps ' ı ac. Ayarlar / internet / çevrimiçi olarak sec. 3-4 saniye icinde güncel konumun görünecektir...

güncel konumun görünmez ise ekranın sol üst köşesinde kırmızı nokta olacak ona bas güncel konumunu gönderir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt