N97 kendiliginden kapanıyor... ne yapmam lazımm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zek3838

Üye
    Konu Sahibi
N97 kendiliginden kapanıyor... ne yapmam lazımm
Yurt dısından N97 getırttım..bır ıletısım bayısıne gıttım turkce cevırı yaptırdım ve telefonu turkıyede kullanılması ıcın actırdım..ve 4 ay sonra telefonum kendılıgınden kapanıyor.ben kullanırken veya cebımde dururken kendılınden kapanıyor...ve bataryayı cıkarıp takmassam da acılmıyor...cogu zaman nokıa yazısı gelmeden kapanıyor..bır ıs yaparken muzık dınlerken ınt baglanırken vs.. pat dıye gıdıyor..hıc bır sey anlamadım..ve ne kvk ye gturdum nede baska bır yere.(alalı zaten 4 ay oldu ) .. elde cozulebılır bır problemmı yoksa Kvk ya goturuyummu..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bence tele bir format iyi gelir ;)

technoblue

technoblue

Üye
muhtemelen yazılımsal bir sorundur. arkadaşın dediği gibi önce bir format deneyebilirsin ama en sağlıklısı yanlış bişey yapmamak adına teknik servise danışmandır.

silver021

silver021

Üye
yazılım güncelle. nokia telefonlarda özellikle yazılımın ilk sürümleri pek elden geçirilmeden piyasaya sürülüyor.

Ocean258

Ocean258

Üye
yazılımını guncellemen yeterli olacaktır.. Nokia yı tercih etmişsin alış bunlara :)

zek3838

Üye
    Konu Sahibi
Hep
nize teker teker teşekkr ederim.dediklerinizin hepsini yaptım garantiye götürmekdışında.başka bir n97 bataryasını benım tele taktım ve kapanma sorunu ortadan cozuldu..yanı sorun bataryadaymıs.yenı batarya aldım ve sorun cozuldu.yardımlarınız ıcın tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt