N97 Kampanya dahilindeki 1gb'lık internet paketi kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uurza

Üye
    Konu Sahibi
N97 Kampanya dahilindeki 1gb'lık internet paketi kullanımı
Arkadaşlar merhabalar,2 gün önce kontratlı tekliften yararlanarak n97 sahibi oldum tabi içinde 1gb'lık internet paketi dahil yalnız şöyle bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz.
Onlarca sayfada gezip ovi store'dan birsürü içerik indirmeme rağmen kalan mb yazıp 2260'a gönderdiğimde 1023mb yazıyor fakat hiç azalmıyor diyorum acaba faturayamı yansıyor baktım güncel fatura 2.32 diyor.Anlamadım bu olayı müşteri hizmetlerini aradım saçmaladı ve kapattı sayın teknoloji uzmanımız herneyse ayrıca farketmez belki ama turkcell wap üzerinden bağlanıyor ama turkcell internet ayarları ilk gün telde olmasına rağmen şu an erişim noktalarında yok internet yazıp 2222'ye gönderdiğim zaman ilettiğiniz telefon modeli talep ettiğiniz servisin uzaktan ayar alımını desteklemiyor diyor noldu anlamadım tedirgin oldum eğer faturaya yansırsa kullandığım internet çok
fazla ödemek zorunda kalıcam biliyorum çok uzun yazdım ama bilen varsa lütfen yardımcı olabilirmi?

Saygılarımla,iyi forumlar:bigstar:

--------------- Ekleme ---------------

Kimse yardım etmiycekmi:(

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Faturalı hatlarda kullanımlar işleme geç alınmaktadır. Mesela kullandığın internet paketi en az yarım saat sonra işleme alınır. Bu nedenle kalan hakkını en az yarım saat sonra görebilirsin. Sistemin yoğunluğuna göre bu rakam saatlere kadar ulaşır.

ilo53

ilo53

Üye
n97 miz yokki yazalim xd

uurza

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı hatlarda kullanımlar işleme geç alınmaktadır. Mesela kullandığın internet paketi en az yarım saat sonra işleme alınır. Bu nedenle kalan hakkını en az yarım saat sonra görebilirsin. Sistemin yoğunluğuna göre bu rakam saatlere kadar ulaşır.

Müşteri hizmetlerindede bana 24 saat öncesi işleminizi görebiliyorum o da 433 kb demişti senin dediğini deniycem yarın sabah tekrar bakıcam ya da bu gece 00:00 dan sonra umarım dediğin gibidir

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
benim bildiğim ertesi gün giriyor işleme sen yinede fazla açılma :)

akillideli

Üye
evanescence1907 nin dediği gibi benimde bldiğim ertesi gün giriyor işleme, bu gsm operatörlerine dikkat etmek lazım.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
En iyisi kontörlü hatla girmek fazla riski olmuyor

uurza

Üye
    Konu Sahibi
Evet lazoflu'nun söylediği gibi işlem uzun sürüyor yeni güncellendi bugün baktım 1003 mb hakkım kalmış içim rahatladı:)

456456

Üye
çok pahalı 97 yaa telefona okadar para verilirmi

uurza

Üye
    Konu Sahibi
çok pahalı 97 yaa telefona okadar para verilirmi

Dostum bu bir zevk meselesi ihtiyaçlarını ne karşılıyorsa hangi şey zevkine hitap ediyorsa alabilecek durumdaysan alınmasından yanayım bu cihazda benim çok istediğim birşeydi kampanya varken aldım herkesin kararına saygı duymak lazım

amedian

amedian

Üye
trcell i arayıp sor bence paşam deki; ben telefonu şu gün aldım benim internet paketim ne zaman başlıyor şuan faydalnıyormuyum de cvp e/h neyse sonrada 2. soru wap veya trcell internet üzerinden baglandıgımda bana extra bir ucret yazarmı yoksa 1gb danmı düşer de :oke:

Sanırım bu 2 sorunun cvbını alman yeterli olur. (2. sine buyuk ihtimalle hayır yansıtmıyoruz diiicekler)

uurza

Üye
    Konu Sahibi
trcell i arayıp sor bence paşam deki; ben telefonu şu gün aldım benim internet paketim ne zaman başlıyor şuan faydalnıyormuyum de cvp e/h neyse sonrada 2. soru wap veya trcell internet üzerinden baglandıgımda bana extra bir ucret yazarmı yoksa 1gb danmı düşer de :oke:

Sanırım bu 2 sorunun cvbını alman yeterli olur. (2. sine buyuk ihtimalle hayır yansıtmıyoruz diiicekler)

Dostum bu söylediklerini aynen yaptım cümlelerimde oynama olsada hepsini sordum ama karşımdaki kendini teknoloji uzmanı olarak adlandıran kişi teknolojinin t'sinden anlamadığı için buraya konu açtım ve sonradan lazoflu'nunda söylediği gibi 24 saat sonra işleme geçtiğini anladım şu an normal bir şekilde kullandıkça düşüyor:oke:
Sanada ilgin için teşekkür eder,saygılar sunarım.

amedian

amedian

Üye
Haklisin uurza, ogrenci oldugum donemde turkiyenin en buyuk bankalarindan birinde call centerda calismistim ben egitim grubundayim egitim veriyorum herseyi gosteriyorum adam hala musteriye sacma sapan cvplar veriyordu durumunu anladigim icin belirtmek istedim. Bu gibi durumlarda ard arda 3 kisiyle konusup durumu garantilemen veya yetkilisini istemen:)

Herseyden onemlisi tabi sorunun cozulmesi, ben tesekkur ederim bisey yapamasamda:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt