N97-iphone takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yavu07

Üye
    Konu Sahibi
N97-iphone takas
Arkadaşlar elimde 1 ay kullanılmıs N 97 siyah telefon var 2 yıl genpa garantili faturasıyla birlikte... i phone 3g veya 3gs ile takas etmek istiyorum... ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın lütfen....

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
neden değiştiriyorsun :D n97 iphone bin basar diyolardı

yagizbogac

yagizbogac

Üye
of ya iphonem olsa değişirdim :(

yavu07

Üye
    Konu Sahibi
iphone daki application olayı beni fena halde sardı... telefondan gayet memnunum yoksa hali hazırda hala N97 i kullanıyorum... bir sıkıntı yok yani...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
iphone de 3 milyar program oyun var oyunlar harika ötesi programlar super iphone dururken n97

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
burası iphone yardım bölumu yani bunun anlamı iphone sorunları arızaları yazarsın biz cevap veririz takas alım satım yeri degil herkes istedigi gibi yorum yazma hakına sahiptir

tahacan33

Üye
Aynen ya Zekasıda ancak N97 Almaya yetmiş zaten biraz araştıırsaydı N97nin Iphone a Su dökemiceni anlardı bende cok araştırdım her bakımdan Iphone 3gs geciyor bakın 3g demiorm 3 gs...

angel2

Üye
ben eskilerden beri nokia kullanıcısıyım nokia6230 ilk çıktıgı zaman hemen almıştım tabi zamanla sıkıldım yavaş gelmişti sonra n73 tabii gene sıkıldım falan filan televizyonlu telefonlar çıktı sonra dokunmatik ekranlı oooo süper dedim hemen n73 satıp aldım ama nereye kadar tv izle ısınıyo halan çift hat telefonla görüşme ypıyorum ses geliyo gitmiyo görüşmelerden sonra baş agrılarım falan oluyo uffff bune ya sonra n95 falan düşündüm arkadaşın vardı 1günlük onun teli kullandım çok yavaştı vazgeçtim n95-8gb çıktı telefoncunun birinde aldım elime yokladım falan gayet hızlı güzel çok hoşuma gitti hemen aldım benim telde aradıgım özellik oyun uygulama falan yüklemeyi hele telde oyun oynamaya bayılıyorum ama nokiaların bir sorunu var oyunları akıcı degil herkez bilir sadece n-gage oyunları güzel neyse teli hekledim falan hepsini kurdum herşey güzeldi 3ay kullandım teli birgün düşürdüm tabi iptal götürdüm aldıgım yere garanti dışı dendi yaptırdım sonra extra para vererek tabii n97 çıktı of dedim ya tele bak iphonla karşılaştırdım kimi iphone kimi n97 ben nokiacıyım ya terdüt etmeden nokia dedim tabi sattım n95-8gb tı 500tl ye n97 black aldım eve geldim açtım kutudan sim kartı falan taktım ilk yeni almışım ya süper 1hafta kullandım inanın 95-8gb tı deli gibi aradım tel çok yavaş oyun yüklüyorum yok yav takılma kasma n-gage yüklücem n97 için olanı yok uygulama yüklücem sertifika hatası bune ya dedim nokianın bana attıgı son kazıgıydı ama 3hafta dayandım zaten 1haftası teli inceledim 2 hafta gitti gidiyor sahibinden sitelerinde falan hatta bu arkadaş gibi yokmu takas diye bas bas bagırdım 1.800tl aldım 900sattım ne yapayım alan yok takas eden yok varda hep dandik tellerle takas teklifi oldu iphone 3gs 16gb aldım param buna yetti ilk gün dumura ugradım çünkü teli aktif edemedim :) sonradan ögrendim teli hackledim uygulamalara hayran kaldım hele oyunlara süper sanki psp memnunum 2aydır tel elimde sürekli kurcalıyorum zaten oyunlar elimden düşmüyo sıkılmadım güzel telefon tam bir apple dostu oldum ve çok memnunum

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
senin yasadıkları aynı bende yaşadım :D

ogununal

ogununal

Üye
valla aynı benı anlatmıs arkadas :) bende senın gıbıydım dostum :)

flatron7441

Üye
iPhone 3Gs ile mutluluklar allah bir yastıkta kocatsın sizleri

sultanselim88

Üye
ben ikisinide kulandim n97 biseye yaramaz bi yazi yazma kolayli var bide gps falan filandir bunlar zaten iphonede var n97 cook vazla takiliyo kulan!si basit deyil 5mp flash falandir kaniyolar kalite dedinmi apple :P:

serhat00

serhat00

Üye
karde$ iphonun ustune telefon yok birak n97 telefonmu facebook tan baska ozellgii yok

hasangenc758

Üye
slm kardesım bende ıphone 3g var 8gb lık henuz cızık yok kılıfından cıkarmıyorum senın telde oleyse dusunurum ok kardesım cvp beklıyorum senden

DIMACAN

Üye
arkadaslar bende iphone kullaniyorum ama nokia en iyisi bakma denilenlere

serhat00

serhat00

Üye
ya birak ne nokiasi n95 telefonmu!!

serhat00

serhat00

Üye
karde$im kameraya 2 megapixsel diyorsun ama ekran kalitesi ile birlikte ayni 12 megapixsel gibi cekiyor bence sùper cekiyor yani ayriyeten gece bile flasi olmamamasina ragmen 10 metreyi net gosteriyor mms yok diyorsun iphone her $eyi gonderiyor karde$imm

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
aynen ne nokiası iphoneden şaşma :oke:

badboy28

Üye
Evet arkadaşlar. Uzun yıllar nokia symbian kullandım. Bi ara android bile kullandım. Son 1 aydır 3G 8 GB kullanıyorum ve inanın şidi telefon kullanmaya başladım diyorum. İnşallah 4 - 5 aya 3GS'ye geçiyorum inşallah. Oyun, app yükle dene sıkıl sil. Günler böyle geçip gidiyor iphone ile :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt