ben eskilerden beri nokia kullanıcısıyım nokia6230 ilk çıktıgı zaman hemen almıştım tabi zamanla sıkıldım yavaş gelmişti sonra n73 tabii gene sıkıldım falan filan televizyonlu telefonlar çıktı sonra dokunmatik ekranlı oooo süper dedim hemen n73 satıp aldım ama nereye kadar tv izle ısınıyo halan çift hat telefonla görüşme ypıyorum ses geliyo gitmiyo görüşmelerden sonra baş agrılarım falan oluyo uffff bune ya sonra n95 falan düşündüm arkadaşın vardı 1günlük onun teli kullandım çok yavaştı vazgeçtim n95-8gb çıktı telefoncunun birinde aldım elime yokladım falan gayet hızlı güzel çok hoşuma gitti hemen aldım benim telde aradıgım özellik oyun uygulama falan yüklemeyi hele telde oyun oynamaya bayılıyorum ama nokiaların bir sorunu var oyunları akıcı degil herkez bilir sadece n-gage oyunları güzel neyse teli hekledim falan hepsini kurdum herşey güzeldi 3ay kullandım teli birgün düşürdüm tabi iptal götürdüm aldıgım yere garanti dışı dendi yaptırdım sonra extra para vererek tabii n97 çıktı of dedim ya tele bak iphonla karşılaştırdım kimi iphone kimi n97 ben nokiacıyım ya terdüt etmeden nokia dedim tabi sattım n95-8gb tı 500tl ye n97 black aldım eve geldim açtım kutudan sim kartı falan taktım ilk yeni almışım ya süper 1hafta kullandım inanın 95-8gb tı deli gibi aradım tel çok yavaş oyun yüklüyorum yok yav takılma kasma n-gage yüklücem n97 için olanı yok uygulama yüklücem sertifika hatası bune ya dedim nokianın bana attıgı son kazıgıydı ama 3hafta dayandım zaten 1haftası teli inceledim 2 hafta gitti gidiyor sahibinden sitelerinde falan hatta bu arkadaş gibi yokmu takas diye bas bas bagırdım 1.800tl aldım 900sattım ne yapayım alan yok takas eden yok varda hep dandik tellerle takas teklifi oldu iphone 3gs 16gb aldım param buna yetti ilk gün dumura ugradım çünkü teli aktif edemedim

sonradan ögrendim teli hackledim uygulamalara hayran kaldım hele oyunlara süper sanki psp memnunum 2aydır tel elimde sürekli kurcalıyorum zaten oyunlar elimden düşmüyo sıkılmadım güzel telefon tam bir apple dostu oldum ve çok memnunum