n97 güncellemede hangi programı kullanmalıyım....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ademerock

Üye
    Konu Sahibi
n97 güncellemede hangi programı kullanmalıyım....
slm arkadaşlar....
Arkadaşlar ingiltereden n97 geldi tellefon ingilizce Türkçeye çevirmek için yeni sürüm yükleyip türkçeye cevirecem sitede cok arşatırdım ama kafam karıştı dolu program Nss olsun Phoneik olsun ben bu işi anlamadım şimdi birisi bana resimli olarak baştan sona anlatsın veya link versin.. bnm istediğim N97 için en güncel sürümü türkçe olarak yüklemek inaninki araştırmayı cok yaptım ama anlamadım herkes farklı yöntemle anlatmış siz banaaa link verin al şunu yap kesinlikle olur sorunsuz olur diyin yapım NOt:Telefon pasaporta kayıtlı değilbir sorun olurmu teşekkurler lütfen en güzel ve en ayrıntılı şekilde anlatan yöntemi söyleyin.

ademerock

Üye
    Konu Sahibi
belirtim gibi pasaporta kayıtlı değil herhangi sorun olmaz dii mi

Ferzan

Ferzan

Üye
benim bildiğim 1 hafta gibi bir süre açık kalıyor ama kayıt yapmalısın kapanır yoksa kapanır demeden kastım şebeke gelmez telefona

--------------- Ekleme ---------------

benimkide yurtdışından gelme aldığım zaman kapalı idi kayıt yaptırdım 1 gün içinde açıldı

ademerock

Üye
    Konu Sahibi
tmm kayıt yaptıracam ama 7 ayda yaptıcaqm şimdiden sürümü güncellesem bir sorun olur mu Telefon bir haftalık süresi doldu sim kartsız çalıştırıyomgecti

Ferzan

Ferzan

Üye
güncelleme yaypıp yapmamanız telefonun kayıtlı veya kayıtsız olduğuyla ilgissi yok istediğiniğz güncellemeyi programı yükleyebilirsiniz kayıt yapılırken bir yazılım yüklenmiyor zaten sadece seri numarası sisteme kayıt yapılıyor bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt