'N97 Fm Verici'Kullanamıyorum arkadaslar yardim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thiery703

Üye
    Konu Sahibi
'N97 Fm Verici'Kullanamıyorum arkadaslar yardim..
Arkadaslar N97'mde Fm verici kullanamıorum Hattim vadofone ayarları falan da aldım amaa vericiyi etkinleştiriyorum telefonda muzik calarken ses cıkmıor ama aynı frekansa getirsem de radyo da calmiyor..Neredeyse tüm frekansları denedm teker teker ama olmuyor..Arabada telefonumdaki müzigi dinleyemiorum..Lütfen bilen arkadaslar yardim etsin..Şimdiden tesekkurler..:vur

mercek123

Üye
slm yardımcı olalam fm vericisini radyoda bos cekmeyen fenkras ayarlar sonra cep tende aynı fenkrası ayarla sonra muzık calardan mp 3 bölümüne gir ve ac calıstır ses ayarını radyonun dumesınden yapacan bende n79 var bende calısyor arkadas

afsin_84

Üye
N97 rest atıyoo nedenini yada nasıl sorunu çüzerim bilen varmıı

thiery703

Üye
    Konu Sahibi
hocam dedigin gibi yaptim olmuyor daha ayrintili anlatabilirmisiniz???

yankef

yankef

Üye
radyoda Boş frekans bulabildiğine emin misin??

xxyzff09

Üye
mercek123 ünde dedigi gbi radyoda çekmeyen bi frekans bulucaksınız önce arkasından müzik çalarken fm vericiyi açıcaz ve aynı frekansı giricez.thiery demişki telefondan ses gelmiyor zaten fm verici açılınca telefondaki müzik kesilir yönlendirdiğin frekansta çalmaya devam eder.kolay gelsin

adanus1

Üye
boş frekans olması şart yoksa çalışmaz

djdeycan

djdeycan

Üye
boş frekans diyosunuz ama benim N97 brz farklı ya çok iyi çeken bi knlı mesela trt yi de 1 mt uzaklıktan dahi bastırıyo seside çok çıkıyo çin malı olabilrmi acaba ?

hasansel01

Üye
selam arkadaşlar bana n97 mini fm verici program lazım nerden indirebilirim lütfen yardım

bygokhan

bygokhan

Üye
dostum arka kapagın altındaki pinler iyi oturmuyor. pinleri hallet sorun çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt