n97 ekranında silinmeyen silik gözüken nokia yazısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ucahmetuc

ucahmetuc

Üye
    Konu Sahibi
n97 ekranında silinmeyen silik gözüken nokia yazısı
selam arkadaşlar. şöyle bir sorunum var. daha 4gün önce n95imi n97 ile takas ettim. hiçte pişman olmadım, harika bir telefon bana göre. bugn telefonu açtığımda açılırken çıkan nokia logosunun silik olarak hep orada durduğunu farkettim. arkaplan resmini kaldırıp ışığı en yüksek değerine getirdiğmde çok net olarak göründü. ilk aldığımda böyle bir problem yoktu. daha bu sabah oldu. pilini çıkarttım bekledim, düzelmedi, formatla da düzeleceğini düşünmüyorum. acaba piksel sıkışmasıfalan mı oldu? bizim burada bilgili bi telefoncu var. bikaç gün bekle, silinmezse garantiye ver, daha önce hiç rastlamadım böle bişeye dedi. acaba aranızda aynı durum başına gelen ve bana çözüm önerisi sunabilecek bilgili arkadaşlar var mı? cevap verenlere şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

nokia N97

Üye
direk garantiye ver bence kullanıcı hatası değil çünkü..

eemmiirrr

eemmiirrr

Üye
valla şöle b durum var snn telefonnla alakalı diil galiba bu trkiye glene ilk seri n97lerde bi hata var bi yavaşlama takılma şarj az dayanması gibi durumlar yaşadım şahsen garantiye verdim 2ay önce aldıım telefon yaklaşık 3haftadır bugun 21.gün oldu hala serviste şarj bozukmuş yeni orj. şarj takmışlar sürüm hatasıymış yeni gülcel sürüm yüklemişler falanmiş filanmış blmıorm çok mükemmel bi telefon gerek görsel güzelliii gerek özelliği ama bilmıorm pişman oldum sanki benki 5ay bu telefonu bekledm ve çıkınca hemen aldım ama blmıorm yani eger trkcell kontratlı falan almadıysan az süre olduysa git geri al paranı biraz mantıklı düşünseydm bende telefon çıkınca EN AZ 3AY bekler öle alırdım bakıorm daha oyunları bile yeni yeni çıkıyo kimse kırılmasın ama nokia türkiyeye kazık attı bence.. ama noolursa olsn çok güzel telefon.. snn soruna -cevap olarakta garanti sürüm hatası vardı güncel sürüm yükledik dicek bence işllah haksız olurum ama bnce geri vermeye çalış.. :S

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Böyle güzel ve pahalı bir telefonunu böyle sorunlar çıkarması çok üzücü

jonturk55

Üye
selam.N 97 yi gen pa sıfır aldım.Aynı silik yazı bende de oldu.2 kere telefon kapanıp açıldı.Şu an için birşey yok ama korkuttu beni telefon.Tekrar olursa doğrudan tüketici hakları mahkemesine gider sıfırını isterim 3 günlük telefonu garantiye servise falan göndermeyi düşünmüyorum.Zaten ne olsa bu memlekette oluyor.Arkadaşım dubai den aldı 950 lira ya hata yok.bizimki gen pa lı arıza veriyor.Aynısını N95 te de yaptı bu nokia.Ama maalesef başka marka telefona ısınamıyorum bir türlü.Nokia telefonun mercedes i kim ne derse desin

aligio

Üye
slm arkadaşlar.. bu bi sorun degil bence.. aynı şey bendede var.. halbuki bu telefonu nişanlım yurtdışından getirdi .. ve söz etdiğiniz şey bendede var.. ve bence problem yapmaya gerek yok..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
son yazılımı yükleyin bakalım devam edecek mi?

aytac2121

Üye
o sorun benim telefonumdada var.temayı değiştirdiginde düzelıyor.yada bı kaç tane video izle. telefon kapalıyken sarja taktığın zaman ekran ışığı yanıyor ve nokıa yazısı cıkıyor.telefon uzun süre o durumda kalınca bu hatayı verıyor.bundan sonra telefonu açıkken şarj et.bır daha öyle bır sorunla karşılaşmazsın.benımkı duzeldı

masterayfox

masterayfox

Üye
o sorun benim telefonumdada var.temayı değiştirdiginde düzelıyor.yada bı kaç tane video izle. telefon kapalıyken sarja taktığın zaman ekran ışığı yanıyor ve nokıa yazısı cıkıyor.telefon uzun süre o durumda kalınca bu hatayı verıyor.bundan sonra telefonu açıkken şarj et.bır daha öyle bır sorunla karşılaşmazsın.benımkı duzeldı

yararlı bilgilerin için tesekkürler aytac :pro:

aytac2121

Üye
önemli değil:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt