N97 E:Depo kullanılıyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fitilci

Üye
    Konu Sahibi
N97 E:Depo kullanılıyor hatası
Merhaba arkadaslar.

Gecen hafta 2. el N97 aldım.Depo hafızasına gelip acmak istedigimde.Depo kullanılıyor hatası veriyor.Hafıza kartıda almadım 32 gb oldugu icin.Fotograf muzık v.b ıslemlerıde kaydetmek istedigimde bu hatayı veriyor cozum yolunu biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim iyi calısmalar.

Telefonu servise goturdum 70 tl para aldı sorun cozuldu fakat acıp kapandıgında tekrar aynı duruma geldi.(DEPO KULLANILIYOR)Telefonu duvara vurucam sonrada telefoncuyu tokatlıcam fenalardayım.:off: yardım edin lütfen :(

yagizbogac

yagizbogac

Üye
*#7370# yaparak bir soft format at ardından depo hafızayı pcden veya telefonun kendinden formatla. telefoncu ne yapmışsa iyi para almış donanımsal birşey yaptığını sanmıyorum gitme birdaha o adama ayrıca bence :D

Fitilci

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes yarın parayı gerı almaya gıdıcem sadece.keske ılk basta burdan arastırsaydım.telefonu zaten bır arkadasımdan aldım.ne data kablosu ne şarj aleti var.kendim 2 tane telle şarj ediom cihazı.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
sen dediklerimi yap büyük ihtimalle sorunun çözülür. bencede git al paranı geri

Fitilci

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardes.simdi yapmıcam servisten paramı alır almaz uygularım.Şu halinle gorsun telefonu cünkü.

yagizbogac

yagizbogac

Üye
evet doğru diyorsun ben olsam hemen denerdim :D

onurgsli

onurgsli

Üye
sorun kesinlikle çözülmüyor öyle. ben de x6 var aynı sorun var. hard ve soft format attım olmadı. daha başka nasıl işlem yapabilirim tekrar yükleme ya da flaş atma nasıl oluyor?

ecel54

ecel54

Üye
başka bir hafıza kartı tak bakalım çalışıyormu çalışıyorsa hafıza kartına format at.

daristan

Üye
aynı sorun bendede mevcut

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Telefonda Kullanılan hafıza hangisi. C mi E mi bunada bakmak gerek sanırım. (tahmini söylüyorum o model telefon kullanmadım maalesef)
yada telefona güncelleme yapmak gerekebilir. Yada telefon yazılımını yeniden yüklemek lazım olabilir
sadece bunlar tahmin ve öneridir.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Telefon hafızasına bir xplore yükle ve yığın hafızada ne var ne yok sil kardeş, sonra bir hard format at tele, birde öyle dene

marist

marist

Üye
Telefonda Kullanılan hafıza hangisi. C mi E mi bunada bakmak gerek sanırım. (tahmini söylüyorum o model telefon kullanmadım maalesef)
yada telefona güncelleme yapmak gerekebilir. Yada telefon yazılımını yeniden yüklemek lazım olabilir
sadece bunlar tahmin ve öneridir.

telefon hafızası C: .
E depo hafızası. 32 gb olan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt