stnger Üye bendede aynı sorun var ekranın üzerine aşırı baskı uygulandı ekranın üstündeki film bozuldu parca bulamıyorum su an
bendede aynı sorun var ekranın üzerine aşırı baskı uygulandı ekranın üstündeki film bozuldu parca bulamıyorum su an
erdiee Üye Hepsinin dokunmatiği iyi ekran kaliribasyon ayarını 3 tıklamada yaparsan dokunmatik gayet güzel oluyo algılamama diye problem yoktur kaliribasyon ayarı yapılmadığı için algılamaz
Hepsinin dokunmatiği iyi ekran kaliribasyon ayarını 3 tıklamada yaparsan dokunmatik gayet güzel oluyo algılamama diye problem yoktur kaliribasyon ayarı yapılmadığı için algılamaz
uqur2362 Üye benim bi tanıdığın vardı 40 tl ye n97 nin dokunmatiğni değiştirdi onunda dokunmatiği bozuldu
akınsoft Üye yok arkadaşım bende de aynı problem var (iphone j8) kalibrasyonla alakası yok biyere basyon farklı bir yer algılıyor açamıyosunki kalibrasyonu..... --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar benim iphone j8 de de aynı problem var... yardımcı olursanız sevinirim.. halo2007 sen halledebildinmi arkadaşım.....
yok arkadaşım bende de aynı problem var (iphone j8) kalibrasyonla alakası yok biyere basyon farklı bir yer algılıyor açamıyosunki kalibrasyonu..... --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar benim iphone j8 de de aynı problem var... yardımcı olursanız sevinirim.. halo2007 sen halledebildinmi arkadaşım.....
levent3475 Üye Sorun çözüldü aynı problem bendede vardı.sorun tamamen şarjla alakalı orinal şarj aletiyle olana kadar şarj ettim sorun çözüldü =)
Sorun çözüldü aynı problem bendede vardı.sorun tamamen şarjla alakalı orinal şarj aletiyle olana kadar şarj ettim sorun çözüldü =)