n97 çöktü Yardııııımmmmmm.....!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sm3

Üye
    Konu Sahibi
n97 çöktü Yardııııımmmmmm.....!!!!
n97 kullanıyorum... telefon C: telefon system E: yığın hafıza 32 gb F: hafıza kartı 4 gb gibi sürücülerden oluşuyor
E:\Reusorces dosyasına bi dosya attım telefon kapandı açılırken tam nokia yazısı gelicekken siyah ekran gelip ekran kararıyor.
flash format vs. denedim olmuyor telefoncuda yapamadı sizce ne yapmalıym
LÜTFEN YARDIM EDİNN...

'Sefer

Üye
hafıza kartını biçimlendirdin mi

Tepkiler: sm3
arıza büyük olasılık la remlerden gözüküyo nokia yazısına kadar gelip tekrar kapanıyor mu yoksa siyah ekran modunda kalıyor mu ?

flashla ble düzelmediyse sorun ciddi. Buyuk ihtimal rom dan . Ama hafza kartını bçmlndrdğnde olma ihtimalide var. Çnkü bütn resource klasörleri sistem tarafından okunur açılırken. Öncelikte hafıza kartındadir diye biliyorum ben. Tam emn dğlm ama .

Emrgncy

Üye
Format yığın hafızayı yani E sürücüsünü temizlemiyor
Sen dosyayı E sürücüsüne atmışsın, E yığın hafızayı temizledinmi?

joker.lg

Üye
bilgisayardan e yi biçimlendirebilirsen sorun düzelir bence

ZaZuM

Üye
flashla gitsin ne uğraşıyorsun

e yi formatlaman sorunu çözecek büyük ihtimalle . Birde öncelik e de değildir sistemin dahili bileşenleri önceliklidir e sonraki işlem . Sistem çalıştıktan sonra e ye bakar .

sm3

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayara takınca e yi görmüyor

joker.lg

Üye
bilgisayara takınca e yi görmüyor

hafıza kartını çıkar açmayı dene bilgisayardan son yazılımı güncelle belki olur ?

- - - Eklendi - - -

flash yapınca telde sadece rom falan değişiyor e c aynı kalıyor o yüzden flash yaparken ılk önce teli formatlayin diyorlar

sm3

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartınıda söktüm denedim olmuyor
formatladım flash bastım ama 21.0.45 yazılım vardı 22.0.110 denemedim jafı kullandım photiex hiç kullanmadım kullanabilirmiyim bilmiyorum

joker.lg

Üye
hafıza kartınıda söktüm denedim olmuyor
formatladım flash bastım ama 21.0.45 yazılım vardı 22.0.110 denemedim jafı kullandım photiex hiç kullanmadım kullanabilirmiyim bilmiyorum

nokia süiteden güncelle

- - - Eklendi - - -

hem jaf biliyorsan indir son yazılımı sonra jafla aynı şey onu kullanmana gerek kalmaz

- - - Eklendi - - -

sen ne atmıştın dosyanın içine hangi program buna sebeb oldu ?

joker.lg

Üye
sen en başta hata yapmışsın bunlar Flipfont adlı bir program ile çalışacak onları içine koyacaksin öyle direk dosya kopyalama ile olmaz

sm3

Üye
    Konu Sahibi
işte bnm yaptığım salaklık telefon e yi görse atacam bi biçimleme ardından bas flaşhı tmm ama olmuyo neyse yarın bidaha bi flash basayım bari en son sürümünü deneyeceğim inşallah olur şimdiden yardım ettiğin için teşekkür ediyorum saol.

joker.lg

Üye
önemli değil inşallah olur olmazsa çok uğraş düşün hatta e yi ıptal et sonra formatla yapmaya çalış iste bak benden sana tavsiye oyun program vs birşeyler yapacaksan hafıza kartına kur müzık video vs yi de e sürücüsüne koy bir problem oldu mu hafıza kartını çıkar telefon çalışır ben n97 mini kullanıyorum simdi öyle yapıyorum hadi kolay gelsin sana

- - - Eklendi - - -

ovidede mi görmüyor ? E yi

sm3

Üye
    Konu Sahibi

hiç bi şekilde görmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...