N97 Classic Edition

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kivanc436

Üye
    Konu Sahibi
N97 Classic Edition
Merhaba arkadaşlar ben 2010 un Kasım ayında Media Markt Bursa Anatolium dan Classic Edition -yani bildiginiz N97- aldım.Telefondan gayet memnundum fakat sonra telefon hafızasının yetmedıgını anladım.Nedenı ıse tahmınımce Nokıa nın fabrıka cıkısı telefona kurdugu programlar.Canım sıkıldı bır ıse yaramayacagını bıle bıle kıngstoon 2gb mıcro sd aldım.Arkadaslar benle aynı fkırdeysenız lutfen soyleyın.Gızlılık verılerını de duzenlı olarak temızlıyorum.Telefonu KVK ya goturup nokıa nın kurdugu programları hafıza kartına ya da depo hafızasına aktarmalarını mı soylemelıyım.Ya da hepsını kokten sılmelı mıyım.acıkcası bazıları bayagı ıse yarıyor.Sımdıden sıze tesekkur edıyorum.Noktalama ve ımla hatalarından dolayı ozur dılerım telefondan yazıyorum :)

pRime.

pRime.

Üye
Verilerini yedekleyip telefona format at.

Utku

Utku

Üye
2010un kasım ayında o telefona 1000 tl vererek çok büyük bir aptallık yapmışsın Onun yerine n8,c7,c6-01 alabilirdin şimdi o telefonu satmaya kalksan satamazsın.Sorunun hakkında ise burada o programların benzerini bulabilirsin Symbian S60v5 Uygulamaları

hüseyinyalcin

Üye
aynen kardeşşş çok vermişsin :SS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt