Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n97 aldım yokmu bi firmware ??
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAM ZA
Üye
Konu Sahibi
n97 aldım yokmu bi firmware ??
bi yardımcı olun arkadaşlar
- - - Eklendi - - -
uğraşan adam kalmadımı N97 ile??
Beşiktaşlı24
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlara bi bak ingilizceler ama türkçeleştirebilrisin herhalde
manyaq28
Üye
hocam bana da lazım tck nın bell v2 si olan var mı google veya baska yere upload etse bile olur.
Beşiktaşlı24
Üye
tck nın cfwleri forumda varya zaten ben var diye biliyorum
valla 5800 bundan gene iyiydi ya :/ hayır ofw dosyalarını bulsam sorun değil bende modifiye ederim ama ofw yok
Beşiktaşlı24
Üye
navifirm ile çeksen orada vardır
- - - Eklendi - - -
n97 için tck yı olan birinden isteyeceksin upload edecek artık edermi etmezmi orasıda bilinmez ya yapacak birşey yok
HAM ZA
Üye
Konu Sahibi
kardeş v22 yüklü ama v22 sürümünü bulamıyorum ki v21 var ama açılmazsa?
poyo34
Üye
bende çok aradım v22 ellenmemiş yazılımı sırf buradan bir arkadaş istedi diye elimde n97 bile yokken 5800 için yaptığım windows 8 mobile edition cfw yi n97 için yapacaktım ama ne yazıkki bulamadım
bende çok aradım v22 ellenmemiş yazılımı sırf buradan bir arkadaş istedi diye elimde n97 bile yokken 5800 için yaptığım windows 8 mobile edition cfw yi n97 için yapacaktım ama ne yazıkki bulamadım
yabancı forumlarıda güzelce bir araştırsaydınız belki oralarda olur zaten türkçeleştirmek iki dakikalık iş ne dertli telefonmuş bu n97 birde bu yabancı forumlardaki cfw ler hangi sürüm üzerine kurulu baksanız iyi olur cfw yapımcısından rica eder düzenlerdiniz tabi v22 üzerine kuruluysa