N97 Adobe Flash player -Videoları göstermiyor

Sponsorlu Bağlantılar

A.Baydur

Üye
    Konu Sahibi
N97 Adobe Flash player -Videoları göstermiyor
N97 videoları göstermiyor buna Adobe flash player mi yüklenmesi gerekiyor.?

yardımlarınızı bekliyorum

celibar

celibar

Üye
hiçbir şey yüklemene gerek yok.çünkü internet üzerinden video oynataman.

JayJayyy

Üye
bolt programını yükle youtube dakileri açıyor.

aksoyarif

aksoyarif

Üye
Arkadaşım bilmediğin bir konuda milleti ne diye yanıltıyorsunki?!! Bolt 2.52 diye birşey var onu kurdunmu cep telefonuna face'deki videoları bile izleyebiliyorsun. Ben n97 kullanıcısı olarak bunu yapabiliyorum. Lütfen Yıkıcı olmak yerine yardımcı ve yapıcı olmaya gayret gösterelim... Seninde ihtiyacım varsa al sanada yerini söyleyeyimde kur ve kullan. Gerçi bu sitede paylaşılmış ben ALINTI yapıyorum http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-browser-web-tarayicilar/bolt-2-52-a-504760.html bu linki hazırlayanlara bir teşekkür edersin artık.... Yanlış anlama tepki göstermiyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama yinede sana tavsiyem bilmediğin konularda insanları yanılgıya ve karamsarlığa düşürme... Kendine iyi bak, Allah'a emanet ol.... :nono:
=======================================================================
hiçbir şey yüklemene gerek yok.çünkü internet üzerinden video oynataman.

The Best OEZIL

The Best OEZIL

Üye
Youtube.ntv kanalı flash 10 istyo

'Patron

'Patron

Üye
Arkadaşım bilmediğin bir konuda milleti ne diye yanıltıyorsunki?!! Bolt 2.52 diye birşey var onu kurdunmu cep telefonuna face'deki videoları bile izleyebiliyorsun. Ben n97 kullanıcısı olarak bunu yapabiliyorum. Lütfen Yıkıcı olmak yerine yardımcı ve yapıcı olmaya gayret gösterelim... Seninde ihtiyacım varsa al sanada yerini söyleyeyimde kur ve kullan. Gerçi bu sitede paylaşılmış ben ALINTI yapıyorum http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-browser-web-tarayicilar/bolt-2-52-a-504760.html bu linki hazırlayanlara bir teşekkür edersin artık.... Yanlış anlama tepki göstermiyorum, yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama yinede sana tavsiyem bilmediğin konularda insanları yanılgıya ve karamsarlığa düşürme... Kendine iyi bak, Allah'a emanet ol.... :nono:
=======================================================================
Adam atarlı Beyler.
Sende Allah a emanet ol kardeş.

SilentOne

SilentOne

Üye
kim atar kim tutar daqılın beyler :D