N96 yardımmmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
N96 yardımmmmm
arkadaşlar telefonum N96 yurt dışından getirttim kayıtlı herşeyi tam ama nedeense 1 ayda yada 3 haftada yada daha uzun süre sonra kendini resetliyo açılıp kapanıyo neden yardımcı olursanız sewinirim açılıp kapanırken pin kodu istemiyo 1 kere resetliyo ok :mahcup: sitede yeniyim yardım için buraya konu açtım ama doğrumu nese maksat yardımlaşmak deilmi yardımlarınızı bekliyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim kurduğun programlardan biri uyumsuz olabilir güzel bir hard format at..sitede symbian destekte nasıl yapılacağı anlatılıyor..hala devam ederse hafıza kartını biçimlendir yine devam ederse teknik servise gönder..

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
kardeş format attım hard format hafıza kartı kullanmıyorum genede teşekkür

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o zaman garantisi varsa servise gönder..

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
ingltryemi yollayım kardeş çözümü yokmu belki biri bişiler yazar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun versiyonunu yenile nokia software updater ile yazılım güncelle bakalım..

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
yaptım kardeş son sürüm yazılım ama anlayamadım neden sağolasın kardeş

emesut

emesut

Üye
Kardeşim benim N96 da nerden baksan 35-40 tane uygulama var.
Ve bazen benimkide yapıyor aynı şeyi..
Benim büyük ihtimalle ram yetmezliğinden kaynaklanıyor..
Eğer seninkide benimki gibi cok program varsa ve bunların bir kısmı otomatik çalışan yazılım ise bahsettiğin sorunu yapar..
Her şeyi gecdim zamanla ram dolar ve yine kendine reset atar..
Ben derimki telefonu formatladıkdan sonra hiç bir şey yüklemeden dene birde. Program, Oyun, Tema hiç bişe yükleme.!
Yine aynı sorunu yaparsa o zaman B planına geciyoruz ve...:
Nokia shop a gidip bu telefon zırt pırt kendine reset atıyor diyorsun. Bir kaç kere servise verdikden sonra belki değişeme uğrar cihazın. Tabi bu arada uzun bir zaman cihazsız kalma ihtimalin var..

ca_sus

Üye
    Konu Sahibi
sağolasın kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt