N96 Real playerda video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakanpower

Üye
    Konu Sahibi
N96 Real playerda video izleme sorunu
arkadaşlar N96 kullanıcısıyım.Dha önce E65 kullanıyordum.E65 ten internete bağlandığımda yada internetüzerinden video izlemek istediğimde otomatik olarak real playerda açıyor ve sorunsuzca izliyordum.Ama şu N96 da aynı şeyi yapamıyorum.İnternetten video izlemek istediğimde yine otomatik olarak real player açılıyor fakat video ya bir türlü bağlanmıyor.Ayarları da yaptım ama nedense olmuyor yardımlarınızı bekliyorum.İzlemek iztediğim siteler cupish.com,Vtap bu sitelerde watching yaptığımda otomatik olarak online izletiyor ama gel gör ki real player açmıyor öylece duruyor.lütfen yardım

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Konu dogru yere taşınmıştır.

atakanpower

Üye
    Konu Sahibi
evet bu konuda bilgisi olna yok mu arkadaşalr

emesut

emesut

Üye
Bildiğim kadarıyla videoların formatları real player e uymuyordur..
Birde sanırım sayfanın realplayer ile yürütmesini desteklemesi lazım..
Hatırlıyorum bir ara youtube deki videoları real player ile izliyordum.
Youtubenin mobile sayfasında video nun üzerine basınca otomatik olarak real player acılıyordu ve video oynamaya başlıyordu. Ama artık olmuyor, yada bilmediğim bir şey var..
Atakan ne var bu yabancı sitelerde bu kadar cok izlemek istiyorsun..
İndir CorePlayeri onun üzerinden youtube izleniyor.. Tabi telefonun DNS ayarlarını yapınca.

atakanpower

Üye
    Konu Sahibi
ne bilim mesut kardeş bende senin gibi önceden izleyebiliyordum Nokia E65 vardı bende N96 da izleyemeyince şaşırdım sonuçta üst model telefon neyse saol kardeşim core player indereyim bari bir de ordan deneyelim

emesut

emesut

Üye
coreplayer i kurduk dan sonra dns ayarlarınıda yap telefonun. Hani bilgisayara yapıyoruz ya youtube girmek için işde onun gibi..
Birde sana skyfire browseri tavsiye ederim oda coğu siteye giriyor. Yada opera browser..
Sen en iyisi hepsini indir kur.

atakanpower

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim core player i kurdum ayrıca skyfire zaten kuruluydu bilgilendirme için teşekkürler

journeyman

Üye
öncelikle slm .. ben mert senin osorunu8n girdiğin sitelerden kaynaklanıyor başka sitelerden dene ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt