N96 önerirmisiniz ? Sizce nasıl bi telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

travma_o7

Üye
    Konu Sahibi
N96 önerirmisiniz ? Sizce nasıl bi telefon
ARKADAŞLAR ALACAĞIM CEVAPLARA GÖRE KENDİMİ YÖNLENDİRCEM ONA GÖRE CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM. ŞİMDİ N96 GECE ÇEKİMLERİ NASIL .. ? TELEFONU TİTİZ KULLANIIRM ORTALAMA ÖMRÜ NASILDIR ? SÜREKLİ PROBLEM ÇIKARTIRMI ? VEYA BUNUN YERİNE ÖNEREBİLECEĞİNİZ DİĞER TELEFON MODELLERİNİ BEKLİYORUM. HAYIRLI GÜNLER.:yuru:yuru:yuru;)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
samsung m8800 pixon var kullanmadm ama güzel bişeye benziyor ...

mortal156

mortal156

Üye
sakın alma. ben aldım 3 ayda hiç bir şey yapmadan çöktü. kapandı açılmadı...

Neverex

Üye

Arkadaşım burada N96 ile ilgili video var bir baK derim izle kararını ver :oke:

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Kullanıcı yorumları daha önemlidir bence ??

masterayfox

masterayfox

Üye
n96 yerine samsung innova al daha iyi

Utku

Utku

Üye
elindeki telefon bence gayet güzel 6220c:oke:

trane46

trane46

Üye
Sakın Alma Çok İğrenç Daha kapağını açarken bile donuyor bu telefon çok yawaş samsung hd lerden al daha iyi

masterayfox

masterayfox

Üye
o kadar cok para dökmeye değmez bence.. ama sen bilirsin zevkler tartısılmaz

kartal2378

kartal2378

Üye
ben N96 kullanıyorum.2.el aldım.aldıgımda versiyonu 12.00 dı sonra guncelleme yaptım ve telefon bambaska bir telefon oldu.hız,gorsellik ve stabil calısması cok iyi oldu.ayrıca telefon kalitesi cok hosuma gitti.daha once N82 kullandım ama N96 daha iyi bir telefon.N82 cift islemci ARM11,N96 cift islemci ARM9.ama N96 resmen hızdan ucuyor.tabi guncelleme sart.sana bu telefonu kesinlikle oneririm.video,resim,gps kullanacaksan N96.Oyun oynayacaksan N95 8gb veya N82 derim.cunku N96 da 3d hızlandırıcı yok,digerlerinde var.Birde n96 karasal dijital yayın alıcısı DVB-H var.yakında turkiyeye gelince hic para vermeden dijital televizyon seyredebileceksin.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş ona o kdar para wrecegine 6220 classıc al üstü sana kalsın tabi bu benim düşüncem :oke:

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
6220 c modeli ben almayı düşündüm sonra bi arkadaşta gördüm tuşları gacır gucur sesler çıkartıyordu o gün soğudum telefondan.

hunkar159

hunkar159

Üye
kardesim nokia ya neden bulasiyon git HTC al daha o kadar parayi nokia icin heder etme bikarsilastir bakim nokia ile HTC yi nokianin tek üstünlügü ekranindaki renk sayisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt